Patro Eisden Parallax
We ontwaken als kampioenen!
info 21 mei 2023 12:10
We ontwaken als kampioenen! photo

Patro Eisden ontwaakt deze morgen als kampioen! En hoe meer verdiend kan deze titel zijn. We kaarten een laatste keer na met de coach! 

“Ik voel enkel maar emoties. Wat een prestatie van mijn team. Wat een moment voor onze club. Patro leeft! Wat een sfeer gisteren. Een droomscenario! Dit seizoen is uniek. Ik kan niet genoeg herhalen hoe dankbaar ik ben naar mijn groep toe.”

“Vanaf 15 juni zijn ze dag in dag uit gaan werken, hard werken. Ze hebben meteen begrepen wat ons tot dit moment kon brengen en dat hebben ze tot het laatste moment gerespecteerd. Het zijn echte helden. Dat we onze nieuwe eigenaars in hun eerste echte seizoen bij de club de titel kunnen schenken is gewoon fantastisch! Wat een feestnacht hebben we beleefd. Onze supporters hebben heel het jaar op hetzelfde niveau geacteerd zoals mijn groep gedaan heeft. En de mensen hebben terug de weg gevonden naar het stadion! Voetbal verenigt Maasmechelen en we zijn blij dat Patro Eisden daarin helpt.”

"Nu gaan we een paar dagen genieten! 
Ik kijk uit naar 26 mei. Dan kan iedereen onze weg naar deze titel bewonderen in een unieke documentaire in de Euroscoop in Maasmechelen om erna samen nog eens goed te vieren. Ik zou zeggen wees er allemaal bij vrijdag. Forza Patro!”

Deel dit artikel
Team M Pnt
1 Patro Eisden 37 83
2 R.F.C. Liège 37 83
3 Francs Borains 37 74
4 RAAL La Louvière 37 70
5 Jong KAA Gent 37 64
6 Olympic Charleroi 37 60