Patro Eisden Parallax
Kampioenen wedstrijd tegen Dessel Sport, wees erbij !
info 14 mei 2023 14:40
Kampioenen wedstrijd tegen Dessel Sport, wees erbij !  photo

Wij kijken uit naar nu zaterdag 20/05! 

Door ons gelijkspel tegen Thes gisteren zal alles beslist worden op de laatste speeldag. Niks mooier dan alles in eigen handen hebben in de laatste thuiswedstrijd van het seizoen, tegen Dessel Sport.

Door ons gelijkspel staan we nu op gelijke hoogte met Luik (83). Wij hebben echter 25 gewonnen wedstrijden, Luik heeft er 24. Hierdoor hebben we nog alles in handen om de dik verdiende titel in de wacht te slepen. Er is echter één voorwaarde: winnen tegen Dessel Sport!

En daar gaan we alles aan doen en hebben we jullie steun meer dan nodig!

Deze wedstrijd wordt één groot feest. Meerdere DJ’s in het stadion zullen ons allemaal in de juiste topsfeer brengen om onze ploeg naar de titel te stuwen. Want ons doel is duidelijk: samen voor het kampioenschap!

Onze trainer zei het gisteren na de wedstrijd al: "volgende week moet het hier uitverkocht zijn!". Koop online je tickets om wachtrijen te vermijden en zeker te zijn van je plaats via deze link: https://patroeisden.roboticket.com/

VIP-diners unieke kampioenen vip-diner

Ook voor de laatste wedstrijd van dit seizoen organiseren we ons traditioneel VIP-diner. De inschrijvingen hiervoor lopen zeer vlot binnen. Wees dus snel! Alle info hierover vind je via deze link: VIP-diner Patro Eisden - Dessel Sport 20/05.

Gala-avond op vrijdag 26 mei

Om dit prachtige seizoen op een juiste manier af te sluiten, organiseren we op vrijdag 26 mei in de Euroscoop in Maasmechelen het promotiegala. Iedereen is welkom om het seizoen op een feestelijke manier af te sluiten.

Programma: 

19u00: start walking diner
20u30: start gala-avond met o.a. verkiezing van Beste Speler van het Seizoen en de première van de seizoensdocu: Patro to 1B! Aansluitende afterparty met de enige echte DJ Patje Booten

Prijzen

Inschrijven voor deze gala-avond kan via deze link: https://docs.google.com/forms/d/1JHRGl3VLunGN-35V2lECDT76otaQJ1WPpbj0adBNchg/viewform?edit_requested=true. Je kan kiezen voor 2 formules: 

Formule 1: je kiest voor de volledige avond met walking diner verzorgd door S&B Kookkunstenaars: €55 p.p.
Formule 2: je kiest voor de Gala-avond vanaf 20u30 en de afterparty: €15 p.p.

Samen naar 1B!

Deel dit artikel
Team M Pnt
1 Patro Eisden 37 83
2 R.F.C. Liège 37 83
3 Francs Borains 37 74
4 RAAL La Louvière 37 70
5 Jong KAA Gent 37 64
6 Olympic Charleroi 37 60