Patro Eisden Parallax
De Coach Kaart Na: volgende week een vol huis!
info 14 mei 2023 10:36
De Coach Kaart Na: volgende week een vol huis! photo

Patro speelde gisteren 1-1 gelijk in de derby tegen Thes Sport:. We kaarten na met onze coach.

“We pakken in de strijd om de titel een gouden punt. We wisten dat we tegen een zeer gemotiveerde ploeg zouden spelen. In het openingskwartier hebben we ze wel onmiddelijk pijn gedaan. Daar hadden we moeten scoren. Ons tegendoelpunt is een cadeau. Onze tweede helft was zoals het hoort te zijn. We hadden alles onder controle en zijn blijven zoeken naar de gelijkmaker die we ook terecht vonden. Dat we twee strafschoppen niet gekregen hebben blijkt inderdaad na het zien van de beelden. Laten we het erop houden dat iedereen fouten maakt, niet enkel de refs ook wij als spelers en trainers.”

“Mijn team heeft karakter getoond. We wisten aan de rust dat Luik ging winnen en dat wij dus niet mochten verliezen om alles in eigen handen te houden. Dat we onze supporters nu op de laatste speeldag deze wedstrijd kunnen aanbieden hoort waarschijnlijk bij dit uitzonderlijk seizoen. Een thuismatch voor de titel en wetende dat het 1B ticket op zak is. Prachtig voor de club.”

“We verwachten weer een vol huis en we weten dat Dessel een stevige tegenstander zal zijn. Het zal dus werken worden om ook de titel bovenop het 1B ticket te halen. Met de steun van onze fantastisch fans zullen we er alles aan doen!”

“Ook wil ik het bestuur van Thes Sport bedanken voor de fantastische en zeer respectvolle ontvangst van mijn ploeg. Bedankt!”

Deel dit artikel
Team M Pnt
1 Patro Eisden 37 83
2 R.F.C. Liège 37 83
3 Francs Borains 37 74
4 RAAL La Louvière 37 70
5 Jong KAA Gent 37 64
6 Olympic Charleroi 37 60