Patro Eisden Parallax
Stijn Stijnen: een speciale wedstrijd
info 12 mei 2023 19:40
Stijn Stijnen: een speciale wedstrijd  photo

Morgen trekt Patro naar Tessenderlo voor een mogelijke titelwedstrijd. Onze coach blikt vooruit.

“Uiteraard is het een speciale wedstrijd voor ons. Een wedstrijd spelen met kans op een titel maak je soms mee en voor velen gebeurt dit nooit. Dat gegeven maakt het zeker speciaal. Dat dit net in Thes gebeurt vind ik zeer leuk voor het Limburgs voetbal. Thes is een mooie club met een goeie aanhang en een fantastische voorzitter. We weten dat we tegen een zeer sterk team zullen spelen met een grote motivatie.”

“Dat de trainer van Thes blijkbaar uitgesproken heeft dat hij liever Luik kampioen ziet spelen heb ik ook vernomen. Ik had me in zijn plaats eerder gefocust op resultaten halen met een spelersgroep die kwalitatief tot de 3 beste van de reeks hoort. Het is ook een illusie om te denken dat het seizoen van Patro nog gekraakt kan worden. Daar kunnen de volgende twee wedstrijden niets meer aan veranderen.”

“Mijn spelersgroep heeft geschiedenis geschreven door de club naar het profvoetbal te loodsen. Ons seizoen is nu al een gouden pagina in de mooie geschiedenis van de club en daar ben ik mijn spelers eeuwig dankbaar voor.”

Deel dit artikel
Team M Pnt
1 Patro Eisden 37 83
2 R.F.C. Liège 37 83
3 Francs Borains 37 74
4 RAAL La Louvière 37 70
5 Jong KAA Gent 37 64
6 Olympic Charleroi 37 60