Patro Eisden Parallax
Maak kennis met Alexander en Kenrick!
info 25 apr. 2023 15:21
Maak kennis met Alexander en Kenrick! photo

We verwelkomden opnieuw twee stagiairs. Welkom Alexander (links) en Kenrick (rechts)! Leer deze twee gemotiveerde jongens hier kennen. 

Mijn naam is Alexander Winkels. Momenteel studeer ik Sport- en Eventmanagement aan SyntraPXL. Ik ben erg enthousiast om deel uit te maken van dit geweldige team en bij te dragen aan de groei van de club. Als marketingstagiair wil ik ervoor zorgen dat de supporters betrokken blijven bij de club, de spelers en de evenementen. Ik ben ervan overtuigd dat ik samen met het marketingteam van Patro geweldige inhoud en promoties kan creëren die jullie aanspreken en motiveren om ons te blijven ondersteunen.

Mijn naam is Kenrick Van Hulle en ik ben een 21-jarige voetballer uit Vechmaal. Ik speel voor de paars-witte club in mijn buurt en studeer momenteel sport- en eventmanagement. Ik draag onze paarse en witte kleuren met trots! Naast het voetballen, studeer ik ook Sport & Event Management en hoop ik mijn kennis te kunnen gebruiken om de beleving rondom het veld te versterken. Ik kijk ernaar uit om jullie allemaal te ontmoeten tijdens de wedstrijden. Hopelijk kunnen we samen ook nog het kampioenschap binnenhalen en vieren!

Welkom boys, en veel succes!

Deel dit artikel
Team M Pnt
1 Patro Eisden 37 83
2 R.F.C. Liège 37 83
3 Francs Borains 37 74
4 RAAL La Louvière 37 70
5 Jong KAA Gent 37 64
6 Olympic Charleroi 37 60