Patro Eisden Parallax
Onze coach is trots op ons team!
info 23 apr. 2023 13:01
Onze coach is trots op ons team! photo

Patro Eisden maakte gisterenavond de ambitie waar en promoveert naar de Challenger Pro League. Onze coach is trots:

“Dit is een zeer emotioneel moment. We hebben hier hard voor gewerkt. Mijn spelers zijn echte helden. Week na week hebben ze gewerkt als echte strijders. Zowel tijdens de trainingen als tijdens de wedstrijden. Dat we het thuis afmaken op deze manier is uiteraard een droomscenario. Het werd een echte gala-wedstrijd. Ik ben zeer blij voor de club en haar supporters. Een vol stadion zien is gewoon fantastisch.”

“We hebben Patro terug gebracht daar waar het thuis hoort. Dit zal voor heel de streek zoveel voordelen met zich meebrengen. Voetbal verenigt en creëert kansen voor iedereen. Ik wil iedereen bedanken die Patro gesteund heeft in de weg naar de PL. Ik ben ook enorm tevreden dat we de ambities van de Common group hebben waargemaakt. Ik wil Coley en Sam van harte bedanken voor het vertrouwen dat ze in ons hebben. Zonder hun inbreng was dit niet mogelijk geweest.”

“Uiteraard een grote dankbaarheid aan mijn spelers. Zij verdienen alle lof en respect. Dank aan onze fantastische supporters. Ze hebben er een mooi moment van gemaakt gisteren. Laten we met z’n allen nu genieten van deze welverdiende promotie! Forza Patro!"

Deel dit artikel
Team M Pnt
1 Patro Eisden 37 83
2 R.F.C. Liège 37 83
3 Francs Borains 37 74
4 RAAL La Louvière 37 70
5 Jong KAA Gent 37 64
6 Olympic Charleroi 37 60