Patro Eisden Parallax
De Coach Kaart Na: Patro keerde uit Heist terug met een punt. 
info 16 apr. 2023 13:39
De Coach Kaart Na: Patro keerde uit Heist terug met een punt.  photo

Patro keerde uit Heist terug met een punt. We kaarten na met onze coach.

"Uiteraard wisten we dat we tegen een goed geheel moesten spelen. Heist is een stugge ploeg met zowel voetballende als fysieke kwaliteiten. De eerste helft was gelijkopgaand, zoekend op een onbespeelbaar veld. 0-0 aan de rust was dan ook logisch ook al voelden we dat we de ruimtes die we kregen meer moesten benutten."

"Dat hebben we in de tweede helft met name de eerste 20 minuten perfect gedaan. De voorsprong was dan ook terecht. Dat de gelijkmaker in het slot viel moet je accepteren. We stonden al vaak aan de andere kant op dat vlak. Chapeau voor Pietermaat die heel de week met 39,5 graden koorts in bed lag maar toch het karakter heeft getoond om te spelen. "

"Mijn team toonde veel maturiteit en spirit gisteren, zoals we gewoon zijn van hen. Het zijn echte strijders. De situatie is vanaf nu duidelijk. We hangen niet meer af van andere resultaten om ons doel te bereiken.

"We krijgen zaterdag een eerste kans op promotie zonder rekenwerk. Dat dit thuis kan gebeuren is natuurlijk wat heel veel mensen willen. Ook voor mijn team uiteraard. Zij verdienen het om ons hoofddoel binnen te halen. Het stadion zal vol zitten voor deze historische wedstrijd."

Zaterdag 22 april om 20 uur spelen we de belangrijke wedstrijd thuis tegen Francs Borains. Kom jij ons ook steunen in de weg naar promotie? Forza Patro! 

 

Deel dit artikel
Team M Pnt
1 Patro Eisden 37 83
2 R.F.C. Liège 37 83
3 Francs Borains 37 74
4 RAAL La Louvière 37 70
5 Jong KAA Gent 37 64
6 Olympic Charleroi 37 60