Patro Eisden Parallax
1-1 gelijkspel tegen KSK Heist
info 15 apr. 2023 23:00
1-1 gelijkspel tegen KSK Heist photo

Vandaag stond een trip naar KSK Heist op het programma voor een nieuwe horde in de weg naar promotie. Met onder andere 5 supportersbussen waren onze trouwe supporters met z’n allen post om er een feest van te maken. 

Onze jongens begonnen rustig aan de eerste helft. Een moeilijk bespeelbaar veld maakte het moeilijk om echt te voetballen en tempo te ontwikkelen. Dit resulteerde in heel wat middenveldspel. Onze jongens hielden alles goed gesloten en hadden controle over de wedstrijd. Er waren hier en daar wat prikjes maar scoren lukte nog niet. De ruststand was dan ook 0-0.

In de tweede helft voerde Patro de druk op, op de helft van de tegenpartij. Door enkele acties voor onze flanken konden we gevaarlijk zijn. Het was wachten tot Roman Ferber de Patro aanhang kon verlossen. Een ‘zwabber-bal’ belande in het doel, 1-0. Na de voorsprong volgde er nog enkele goede mogelijkheden om de score verder uit te diepen, maar dat lukte niet. Het geloof van KSK Heist groeide en in minuut 84 viel plots de gelijkmaker, 1-1. Onze jongens gingen nog voor een slotoffensief, maar daaruit volgde geen doelpunt. De eindstand was dan ook een 1-1 gelijkspel. 

Volgende week rekenen onze jongens op een vol huis om samen, mits winst, de promotie thuis tegen Francs Borains allemaal samen te vieren. Forza Patro!

Opstelling: 
Jordi Belin - Kevin Kis - Wouter Corstjens (C) - Henk Dijkhuizen - Roman Ferber (84’ Niels Verburgh) - Mehdi Bounou - Jordan Renson - Elisha Sam Bruce - Yassin Gueroui - Tom Pietermaat (70’ Simon Bammens) - Leslie Bamona.

Deel dit artikel
Team M Pnt
1 Patro Eisden 37 83
2 R.F.C. Liège 37 83
3 Francs Borains 37 74
4 RAAL La Louvière 37 70
5 Jong KAA Gent 37 64
6 Olympic Charleroi 37 60