Patro Eisden Parallax
De Coach Kaart Na: we zijn weer een stap dichter bij ons einddoel
info 9 apr. 2023 10:06
De Coach Kaart Na: we zijn weer een stap dichter bij ons einddoel photo

Patro speelde gisteren 0-0 gelijk tegen Visé. We kaarten na met de coach:

“We startten de wedstrijd zeer goed en dwongen ook kansen af. In het eerste kwartier hadden we op voorsprong moeten komen. De rest van de eerste helft was gesloten en hebben we het tempo laten zakken. Dat hebben we in de tweede helft terug opgenomen.”

“Met veel power hebben we Vise weggedrukt. Ik kan mijn team op dat vlak enkel verwijten dat ze zichzelf niet beloond hebben met een doelpunt. Ze hebben tot de laatste seconde gestreden en dat typeert mijn ploeg. Met de andere resultaten zijn we niet bezig geweest tijdens de wedstrijd en dat is ook goed zo. We zijn in een positie dat we naar ons zelf moeten kijken. We zijn weer een punt dichter bij geschiedenis schrijven voor de club. Gewoon week per week energie leveren tijdens de week en tijdens de wedstrijd. Het moment zal wel komen.”

“Ik wil onze supporters ook bedanken voor de prachtige tifo. Ik ben hun ongelofelijk dankbaar voor dit zeer mooie moment. We gaan er alles aan doen om ook hun te geven wat ze verdienen. Forza Patro en een zalig Pasen!"

Deel dit artikel
Team M Pnt
1 Patro Eisden 37 83
2 R.F.C. Liège 37 83
3 Francs Borains 37 74
4 RAAL La Louvière 37 70
5 Jong KAA Gent 37 64
6 Olympic Charleroi 37 60