Patro Eisden Parallax
Een 0-0 gelijkspel tegen URSL Visé
info 8 apr. 2023 23:04
Een 0-0 gelijkspel tegen URSL Visé photo

Met het einddoel van onze jongens en al onze fans in het achterhoofd werd er afgelopen week hard gewerkt. Met nog 6 speeldagen te gaan stond er voor Patro een belangrijke thuiswedstrijd tegen URSL Visé op het programma.

Het openingskwartier gaf wat animo, met Elisha Sam Bruce die de bal afsnoepte van een verdediger maar zijn schot belandde in het zijnet. Even later kreeg Sam Valcke een nieuwe kans maar de bal ging dezelfde weg uit. Beide ploegen hielden elkaar in evenwicht, zonder echte noemenswaardige kansen. Met een 0-0 tussenstand trokken we de kleedkamers in.

De spellijn van het einde van de eerste helft werd door getrokken in de tweede helft. Naarmate de wedstrijd vorderde stapelde er verschillen foutieve acties zich op, die al dan niet bestraft werden met een geel karton. Na een minutenlang oponthoud door een blessure van een Visé-speler, konden onze jongens even herbronnen voor de laatste twintig minuten. Ze herpakten zich en drongen steeds meer aan op de openingstreffer. Enkele gevaarlijke verre inworpen, vrije trappen en corners zorgden voor dreiging in de zestien. In minuut 86 kon de bal doorschieten tot aan de tweede paal, maar helaas ging de bal opnieuw in het zijnet. Daarna volgde er nog een kopkans op de deklat en de bal bleef steken in de chaos voor het doel. Ondanks een sterk slotoffensief konden onze jongens de overwinning niet behalen en bleef het 0-0.

De fotoreeks van deze wedstrijd staat hier online onder de rubriek Media.

Volgende week staat er opnieuw een zeer belangrijke wedstrijd op het programma. Zaterdag 15 april om 20 uur spelen we in KSK Heist. Samen met jullie gaan we met z’n allen naar KSK Heist, voor een nieuwe stap naar promotie. Meer info in verband met het geplande vervoer en de wedstrijd wordt weldra gecommuniceerd op de kanalen van Patro Eisden.

Opstelling:

Jordi Belin - Kevin Kis - Wouter Corstjens - Henk Dijkhuizen - Roman Ferber (65’ Simon Bammens) - Mehdi Bounou - Jordan Renson - Sam Valcke (65’ Yacine Bentayeb)- Elisha Sam Bruce (86’ Elvis Mehanovic) - Yassin Gueroui - Tom Pietermaat.

 

Deel dit artikel
Team M Pnt
1 Patro Eisden 37 83
2 R.F.C. Liège 37 83
3 Francs Borains 37 74
4 RAAL La Louvière 37 70
5 Jong KAA Gent 37 64
6 Olympic Charleroi 37 60