Patro Eisden Parallax
Voorbeschouwing Patro Eisden - Visé
info 7 apr. 2023 19:32
Voorbeschouwing Patro Eisden - Visé photo
Morgenavond krijgen we Visé over de vloer. Een wedstrijd die ons mogelijk verzekert van de Challenger Pro League. Onze coach blikt vooruit!
 
"We hebben onszelf met dit uitzonderlijk parcours in deze situatie gevoetbald. We weten dat we morgen geschiedenis kunnen schrijven. Ik heb een groep die matuur genoeg is om te beseffen dat we enkel bezig moeten zijn met onze eigen prestatie. Visé kloppen zal niet zomaar gebeuren. Daar gaan we weer 100% voor moeten zijn, want ik vind het een goede ploeg."
 
"Mocht het morgen gebeuren dan zal dat een heel emotioneel moment zijn. Ik ben nog niet vergeten van waar we komen en welke arbeid hierin is gestoken. Ik hoop voor mijn spelers, de club, de supporters en al degenen die bijgedragen hebben aan dit succes dat de promotie snel volgt."
 
"Patro naar de Challenger Pro League… het zou toch waanzinnig mooi zijn. Dit moment leeft. Dat voel ik aan mijn gsm. Een teken van respect voor mijn fantastische groep die hiervoor gezorgd heeft. Morgen alles geven, zoals steeds samen met onze supporters. Forza Patro!"

Geen blessures, Simon Bammens keert terug uit schorsing. We starten deze wedstrijd dus op volle kracht!
Deel dit artikel
Team M Pnt
1 Patro Eisden 37 83
2 R.F.C. Liège 37 83
3 Francs Borains 37 74
4 RAAL La Louvière 37 70
5 Jong KAA Gent 37 64
6 Olympic Charleroi 37 60