Patro Eisden Parallax
De Coach Kaart Na: we toonden maturiteit
info 3 apr. 2023 10:55
De Coach Kaart Na: we toonden maturiteit  photo

Patro won verdiend met 0-2 tegen AA Gent. Onze coach is zeer tevreden.

“Mijn team heeft heel veel maturiteit getoond. We hebben heel volwassen gespeeld. Onze twee doelpunten waren van heel mooie makelij. Eli werkt dat daar bijzonder mooi af. Het voorbereidend werk mocht er ook zijn. We zijn blij voor Eli, ik zag weer de Eli van voor zijn kwetsuur. Als hij beseft dat geduldig blijven in zijn spel van hem de beste spits van de reeks maakt, krijg je prestaties zoals gisteren.”

“We pakken 24 op 24 tegen de beloftenploegen. Buiten Gent moeten we toch vooral vaststellen dat de inbreng van die ploegen weinig tot geen meerwaarde betekent. Vaak was er in die wedstrijden ook nog blijk van veel arrogantie bij die ploegen. Mijn spelers hebben op dat vlak de puntjes op de i gezet.”

“Dat ons hoofddoel heel dichtbij komt kan ik ook niet meer ontkennen. Mijn groep is volwassen genoeg om te beseffen dat we gewoon naar ons eigen moeten kijken. Ik hoop voor hun dat ze heel snel mogen vieren want ze verdienen dat ook echt. Bedankt aan onze supporters die met heel veel de verre trip maakte. Ze waren zeer verbaal aanwezig en dat heeft ons goed geholpen. Vandaag even genieten en dan weer de focus op de volgende! Forza Patro!”

De fotoreeks van de wedstrijd staat hier online onder de rubriek media.

Deel dit artikel
Team M Pnt
1 Patro Eisden 37 83
2 R.F.C. Liège 37 83
3 Francs Borains 37 74
4 RAAL La Louvière 37 70
5 Jong KAA Gent 37 64
6 Olympic Charleroi 37 60