Patro Eisden Parallax
2-0 overwinning tegen Mandel United
info 18 mrt. 2023 22:24
2-0 overwinning tegen Mandel United photo

Speeldag 29, met op het programma Patro Eisden tegen Mandel United. Nummer 1 tegen nummer 20. Onze jongens konden rekenen op een goede flow die ze verder willen zetten in de weg naar promotie.

Patro begon gedreven aan de eerste helft. Na 20 minuten spelen kon Elvis Mehanovic de bal aannemen, controleren en binnentrappen, 1-0. Na de voorsprong bleven onze jongens vooruit drukken, met enkele goede mogelijkheden voor Roman Ferber op aangeven van Elvis Mehanovic en ook een zelf geforceerde doelkans. In minuut 38 krijgt Patro een vrije trap die Kevin Kis goed aansnijdt. De bal blijft hangen voor het doel en het was Henk Dijkhuizen die zijn hoofd er tegen kon zetten, 2-0. Met een comfortabele voorsprong gingen we de pauze in.

De tweede helft begon met wat oponthoud door een blessure van de lijnrechter. Vervolgens dwong de ingevallen Sam Valcke een goede doelpoging af, met een bal richting de verste hoek. Ook Mehdi Bounou en Roman Ferber deden een poging om de voorsprong verder uit te diepen. In het wederoptreden van Elisha Sam Bruce kon hij onmiddellijk gevaarlijk zijn met een hard schot en een kopbal die net over het doel gaat. Onze jongens bleven geconcentreerd in het slot en konden zo 3 gouden punten thuishouden. 

Volgende week zondag wacht een verplaatsing naar Royal Antwerp U23, helaas zonder steun van onze trouwe supporters. Daarom is iedereen welkom om samen de wedstrijd te komen volgen in de Mobisol VIP Lounge vanaf 14 uur. Tot dan voor een nieuwe driepunter?

De volledige fotoreeks staat hier online onder de rubriek Media.

Opstelling:

Jordi Belin - Kevin Kis - Wouter Corstjens - Henk Dijkhuizen - Keano Vanrafelghem (60’ Sam Valcke) - Roman Ferber (74’ Niels Verburgh) - Mehdi Bounou - Elvis Mehanovic (74’ Elisha Sam Bruce) - Jordan Renson - Yassin Gueroui - Tom Pietermaat.

Kaarten:

Gele kaart voor Niels Verburgh (88’) - Rode kaart voor Yassin Gueroui (90’)

Deel dit artikel
Team M Pnt
1 Patro Eisden 28 65
2 R.F.C. Liège 27 60
3 Francs Borains 27 51
4 RAAL La Louvière 28 51
5 Olympic Charleroi 28 51
6 R. Knokke FC 28 47