Patro Eisden Parallax
Een 1-2 overwinning in de laatste minuut in Leuven!
info 12 mrt. 2023 17:41
Een 1-2 overwinning in de laatste minuut in Leuven! photo

Op speeldag 28 trokken onze jongens naar Leuven voor een nieuw duel in de strijd om promotie. 

Onze jongens vatte de wedstrijd met veel goesting aan, met aanvallende impulsen. In minuut 10 trok Mehdi Bounou de zestien in en werd foutief neergehaald, penalty voor Patro. Kevin Kis trapte de bal onvoldoende in de hoek, Jordan Jackers kon redding brengen. De eerste helft hield Patro de controle over het spel. In minuut 31 viel een verre inworp in de voeten van Jordan Renson. Hij besloot met een harde knal van dichtbij in doel, 0-1. Onze jongens trokken dan ook met een verdiende voorsprong de kleedkamers in.

In de tweede helft trok Leuven meer in de aanval, maar zonder grote kansen te krijgen. Het was wachten tot in minuut 65 Tom Pietermaat een bal over de eigen verdediging kopte. De snelle aanvaller van Leuven ging richting Jordi en zorgde voor de 1-1. Onze jongens moesten opnieuw vol aan de bak. In minuut 80 werd Leslie Bamona foutief afgestopt, een herkansing via een penalty. Mehdi Bounou trapte vanop de stip de bal hard op de lat, het blijft 1-1 met nog 10 minuten te spelen. Tijd voor powerplay! In minuut 91 werkte Jordan Renson de ultieme kans af met de winning goal, 1-2. Opnieuw 3 gouden punten voor onze jongens in de weg naar promotie.

De fotoreeks staat hier online onder de rubriek media.

Opstelling:

Jordi Belin - Kevin Kis - Wouter Corstjens - Henk Dijkhuizen - Roman Ferber - Mehdi Bounou - Elvis Mehanovic - Jordan Renson - Yassin Gueroui - Tom Pietermaat - Leslie Bamona.

Deel dit artikel
Team M Pnt
1 Patro Eisden 28 65
2 R.F.C. Liège 27 60
3 Francs Borains 27 51
4 RAAL La Louvière 28 51
5 Olympic Charleroi 28 51
6 R. Knokke FC 28 47