Patro Eisden Parallax
Welkom, Riff en Leander!
info 28 feb. 2023 20:09
Welkom, Riff en Leander! photo

Sinds 20 februari versterken Leander Oosterbos en Riff Steyls het marketing- en salesteam van onze club. Leer hier beide gemotiveerde kerels kennen!

Ik ben Leander, laatstejaars student marketing aan de hogeschool PXL en sinds kort stagiair bij het marketing en sales team van Patro Eisden. Ik heb zelf de kans gehad enkele jaren voor de jeugdteams van Patro Eisden te spelen, een ervaring waar ik veel uit geleerd heb. Of het nu gaat om een potje voetbal, een stevige loopsessie, of het opstellen van een contentplan, ik sta altijd open voor een (sportieve) uitdaging.

Hoi, mijn naam is Riff en ik ben 21 jaar oud. Oorspronkelijk kom ik uit Hasselt en momenteel volg ik de studie marketing aan de PXL. Ik zit in mijn laatste jaar en ben enorm enthousiast om mijn vaardigheden in praktijk te brengen dankzij deze stage. Als fanatieke voetballiefhebber, vind ik het geweldig om deel uit te maken van deze club en meer te leren over de voetbalwereld. Ik kijk ernaar uit om nieuwe mensen te ontmoeten en mezelf verder te ontwikkelen tijdens deze ervaring.

Welkom Leander en Riff, veel succes!

 

Deel dit artikel
Team M Pnt
1 Patro Eisden 28 65
2 R.F.C. Liège 27 60
3 Francs Borains 27 51
4 RAAL La Louvière 28 51
5 Olympic Charleroi 28 51
6 R. Knokke FC 28 47