Patro Eisden Parallax
Een 1-1 gelijkspel tegen Hoogstraten VV
info 25 feb. 2023 22:09
Een 1-1 gelijkspel tegen Hoogstraten VV photo

Op speeldag 26 in de competitie wachtte een thuiswedstrijd tegen Hoogstraten VV. Een nieuw obstakel in ons parcours naar promotie.

Het werd een gretig openingskwartier waar onze jongens de match in handen namen. Dit resulteerde in wat dreiging, maar geen echte grote kansen. Naarmate de eerste helft vorderde kwamen er toch wat onzuiverheden in het spel. Hoogstraten hield goed stand en kon met momenten verrassend prikken. In de eerste helft gingen we dan ook rusten met een logisch 0-0 tussenstand.

In de tweede helft moest het gaan gebeuren voor onze jongens. In minuut 50 kon Roman Ferber een aanval afwerken met een trap in de verste hoek, 1-0. Het bleef echter opletten voor de tegenaanval van Hoogstraten VV. In minuut 66 kon de flankaanvallen van Hoogstraten de gelijkmaker binnentikken. Alles te herdoen voor Patro. Coach Stijnen voerde de druk op met enkele gerichte wissels. Er kwamen enkele goede mogelijkheden voor Jordan Renson, Niels Verburgh, Roman Ferber. Ondanks een slotoffensief kon Patro niet meer scoren en bleven ze steken op een 1-1 gelijkspel.

Volgende week zaterdag 4 maart om 20 uur wacht er een nieuwe opdracht tegen de Zébras Elites. Supporters op post!

Opstelling: 

Jordi Belin - Kevin Kis - Wouter Corstjens - Henk Dijkhuizen - Keano Vanrafelghem - Roman Ferber - Mehdi Bounou (’66 Yacine Bentayeb) - Jordan Renson - Niels Verburgh (85’ Simon Bammens) - Tom Pietermaat - Leslie Bamona.

De wedstrijdfoto's staan hier online onder de rubriek Media.

 

Deel dit artikel
Team M Pnt
1 Patro Eisden 28 65
2 R.F.C. Liège 27 60
3 Francs Borains 27 51
4 RAAL La Louvière 28 51
5 Olympic Charleroi 28 51
6 R. Knokke FC 28 47