Patro Eisden Parallax
Word jij één van onze onmisbare vrijwilligers of stewards?
info 21 feb. 2023 18:00
Word jij één van onze onmisbare vrijwilligers of stewards? photo

Om van voetbal een feest te maken zijn er wekelijks honderden vrijwilligers en stewards actief. Patro Eisden is op zoek naar gemotiveerde mensen die wekelijks een wedstrijd in goede banen leiden.

Onze vrijwilligers helpen jullie van je auto tot op je zitplaats in het stadion en begeleiden ze personen met een handicap. Vrijwilligers zijn dus een onmisbare schakel voor het goede verloop van de wedstrijd. Als vrijwilliger ben je minstens 16 jaar. 

Een steward is de volgende schakel en speelt een belangrijke rol in de manier waarop je als toeschouwer de wedstrijd beleeft. De toeschouwer moet zich gerustgesteld voelen door de aanwezigheid van een steward. Als steward ben je minstens 18 jaar. Een vrijwilliger en een steward staan altijd klaar om te helpen en tussen te komen om de gemoederen te bedaren in geval van spanning en zelfs indien nodig onmiddellijk de hulpverleners en/of ordehandhavers te verwittigen.

Wens je deel uit te maken van ons team bij Patro Eisden Maasmechelen? Ben je bereid om een opleiding te volgen binnen de schoot van onze club?

Neem dan contact op met de veiligheidsverantwoordelijke per mail op het adres safety@patroeisden.com. Wie weet tot binnenkort!

Deel dit artikel
Team M Pnt
1 Patro Eisden 28 65
2 R.F.C. Liège 27 60
3 Francs Borains 27 51
4 RAAL La Louvière 28 51
5 Olympic Charleroi 28 51
6 R. Knokke FC 28 47