Patro Eisden Parallax
De Coach Kaart Na: mijn team deed het uitstekend
info 19 feb. 2023 13:25
De Coach Kaart Na: mijn team deed het uitstekend  photo

Patro won gisteren verdiend met 0-2 tegen Rupel Boom. We kaarten na met een tevreden coach.

“We wisten dat we met al de afwezigheden moesten puzzelen. Bovendien is Boom geen ploeg waar Patro in het verleden vlot de punten ging halen. Maar ik kan niets anders zeggen dan dat mijn team het uitstekend heeft gedaan. We geven geen kansen weg en hebben er verschillende gecreëerd. Dat we maturiteit getoond hebben bij de twee lichtpannes door geconcentreerd te blijven, verdient ook een dikke pluim.”

“Een speciale vermelding voor Simon Bammens. Die speelt een schitterende wedstrijd alsof hij al jaren op “de zes” speelt. Niet evident. Uiteraard zagen we ook een heel goed debuut van Keano die aan de basis lag van het openingsdoelpunt. Als Keano zijn werkethiek dag na dag blijft beheersen, dan wacht hem een zeer mooie toekomst. Niet vergeten dat hij 19 jaar is. Chapeau voor mijn team.”

“Dat de resultaten van de concurrenten meevielen is uiteraard aangenaam. Maar ik denk dat we ons in een positie gevoetbald hebben dat we naar ons zelf moeten kijken en de opdrachten week per week met volle overgave moeten aanvatten. Indien we de basis van het voetbal blijven respecteren zullen we er dichtbij zijn. Maar we beseffen dat we nog nergens zijn. Even genieten vandaag en morgen weer keihard werken richting de volgende. Bedankt aan onze supporters die verbaal fantastisch waren.  Forza Patro”

Deel dit artikel
Team M Pnt
1 Patro Eisden 28 65
2 R.F.C. Liège 27 60
3 Francs Borains 27 51
4 RAAL La Louvière 28 51
5 Olympic Charleroi 28 51
6 R. Knokke FC 28 47