Patro Eisden Parallax
De Coach Kaart Na: Een geslaagd weekend
info 12 feb. 2023 12:25
De Coach Kaart Na: Een geslaagd weekend photo

De Maasderby eindigde gisterenavond op een 1-1 gelijkspel. We kaarten na met onze coach.

"We zagen een stevige wedstrijd waarin we een zeer degelijke eerste helft speelden en we naar mijn mening ook terecht 1-0 voor stonden. De tweede helft ging Luik op zoek naar de gelijkmaker en daar hebben ze voor moeten werken. Langs onze kant waren we voorin niet balvast genoeg en bleven we wel organisatorisch overeind. Zoals zo vaak trouwens."

"Belangrijk moment voor mij is uiteraard de aanslag op Yassin. Na het zien van de beelden moet ik zeggen dat we toch met z'n allen geshockeerd zijn daarover. Zonder bal in de buurt krijgt hij een elleboog in zijn gezicht geplant en breekt hij zijn oogkas op 3 plaatsen. Wij prediken ook stevig en fair agressief voetbal maar mijn ploeg heeft nog nooit iemand bewust gekwetst. Deze fase heeft zelfs niets met voetbal te maken. Dit is ongehoord."

"De gelijkmaker valt na een duidelijke fout op Henk. Daarna heeft mijn team gevochten als leeuwen. We kunnen daar niet dankbaar genoeg over zijn. En wat gezegd over de sfeer in het stadion. Fantastisch! Het is mooi om zien welk potentieel Patro ook heeft op dit vlak. Een vol stadion dwing je af met prestaties en die verdienste komt mijn team toe. Een pluim aan de massaal (2500!) aanwezige supporters. We houden Luik op afstand en dat was het doel. Geslaagd weekend met een domper door het geval met Yassin. Forza Patro!"

Volgende week zaterdag 18 februari om 20 uur trekken we naar Rupel Boom voor een nieuw duel.

 

Deel dit artikel
Team M Pnt
1 Patro Eisden 28 65
2 R.F.C. Liège 27 60
3 Francs Borains 27 51
4 RAAL La Louvière 28 51
5 Olympic Charleroi 28 51
6 R. Knokke FC 28 47