Patro Eisden Parallax
0-2 winst in Ninove
info 5 feb. 2023 17:24
0-2 winst in Ninove photo

Op een zonnige namiddag trokken onze jongens naar KVK Ninove voor een nieuwe partij. Ten opzichte van vorige week recupereerde we Roman Ferber, ook nieuwkomers Yacine Bentayeb en Keano Vanrafelghem zaten voor het eerst in de selectie.

Onze jongens vatten de wedstrijd met veel aanvalsdrang aan. Patro nam de wedstrijd in handen en het was Elvis Mehanovic die na 15 minuten spelen de 0-1 op het bord zet. Een bedrijvige Mehdi Bounou trachtte te zorgen voor dreiging, maar de score werd niet verder uitgediept. De eerste helft werd verder gecontroleerd door Patro, met een 0-1 ruststand.

In de tweede helft moesten onze jongens opzoek naar het tweede doelpunt om de zege te kunnen verzekeren. KVK Ninove kwam echter opzetten en zocht nadrukkelijker naar de gelijkmaker met enkele aanvallende acties. Ook Patro kreeg enkele goede kansen, zo stond Elvis Mehanovic opnieuw aan het kanon, maar ook hij kon de 0-2 niet afmaken. Het was dus (opnieuw) spannend tot op het einde. Tot in de slotminuten Leslie Bamona op de counter zijn motor nogmaals kon lanceren, hij zorgde voor de 0-2. Wedstrijd gespeeld en de drie punten zijn binnen.

Volgende week zaterdag 11 februari om 20 uur wacht dé MaasDerby tegen Club Luik. Onze jongens rekenen op jullie steun in deze belangrijke wedstrijd voor de titelstrijd. Jij komt toch ook?

Opstelling:

Jordi Belin - Kevin Kis - Wouter Corstjens - Henk Dijkhuizen - Mehdi Bounou (65’ Yacine Bentayeb) - Elvis Mehanovic (87’ Niels Verburgh) Jordan Renson - Yassin Gueroui - Sam Valcke (60’ Roman Ferber)- Tom Pietermaat - Leslie Bamona.

De wedstrijdfotoreeks staat hier online onder de rubriek media.

Deel dit artikel
Team M Pnt
1 Patro Eisden 28 65
2 R.F.C. Liège 27 60
3 Francs Borains 27 51
4 RAAL La Louvière 28 51
5 Olympic Charleroi 28 51
6 R. Knokke FC 28 47