Patro Eisden Parallax
De Coach Kaart Na: wat een extase!
info 29 jan. 2023 12:01
De Coach Kaart Na: wat een extase!  photo
Wat een extase in de laatste minuut! Dankzij het doorzettingsvermogen van het hele team wisten we een 2-1 overwinning binnen te halen tegen Tienen. We kaarten na met onze coach:
 
"We speelden een correcte eerste helft waarin we goed begonnen en duidelijk beter waren. In de eerste helft hadden we na de 1-0 de match moeten beslissen met meer goals. We hebben daar de kansen voor gehad. Zolang dat tweede doelpunt niet valt weet je dat het opletten wordt. We speelden daardoor ook wat nerveus in de tweede helft. Wanneer je verwacht het binnen te halen krijgen we een domper met de gelijkmaker."
 
"Mijn spelers weten ondertussen dat een match meer dan 90 minuten duurt en hebben letterlijk het gaspedaal ingeduwd richting overwinning. Dat het verlossende doelpunt vlak voor tijd viel is geen geluk maar een kwaliteit. Het is niet de eerste keer dit seizoen, dus is het ook geen toeval. We staan fysiek zo ver dat we aan de tegenstander laten voelen dat we blijven lopen."
 
"Ik moet wel zeggen dat de vrije trap van Kevin fenomenaal was. Ik ben ook blij voor Niels dat hij als invaller de 2-1 tegen de touwen kopte en ons zo de overwinning schonk. De ontlading in het stadion was ook een kippenvelmoment. Het dak leek eraf te gaan."
 
"Uiteraard zijn dit de mooiste overwinningen. Dat onze concurrenten steken laat vallen wijst erop dat winnen in deze competitie niet evident is. Chapeau voor mijn spelers. Vandaag even genieten en vanaf morgen focus op de volgende opdracht. Forza Patro!"
Deel dit artikel
Team M Pnt
1 Patro Eisden 28 65
2 R.F.C. Liège 27 60
3 Francs Borains 27 51
4 RAAL La Louvière 28 51
5 Olympic Charleroi 28 51
6 R. Knokke FC 28 47