Patro Eisden Parallax
De Coach Kaart Na: we brengen een aartsmoeilijke verplaatsing tot een goed eind
info 23 jan. 2023 12:23
De Coach Kaart Na: we brengen een aartsmoeilijke verplaatsing tot een goed eind photo
Een dik verdiende zege gisterennamiddag op het veld van Knokke. We kaarten na met onze coach over deze aartsmoeilijke verplaatsing.
 
"Uiteraard ongelooflijk tevreden met deze driepunter. Knokke uit… daar kijken weinig ploegen naar uit. En gisteren is ook weer gebleken waarom. Je speelt telkens tegen een zeer goede tegenstrever die het je moeilijk maakt."
 
"Ik vond ons in de eerste helft daar minder op reageren. Vaak op de piek momenten waren we te onrustig. Dat herstelde we wel in de tweede helft en dan zie je dat we toch aan kansen komen en scoren. De penalty was discutabel, maar Elvis dwingt hem wel af. Je kan niet zeggen dat hij zich liet vallen. De gelijkmaker vond ik eerder uit de lucht vallen op dat moment. Dat we gewoon verder deden en wilskracht toonden stemt me uiteraard zeer tevreden. We weten dat we op het einde van de wedstrijd nog fysiek kunnen doorduwen en dat is een groot pluspunt in deze competitie. Dat Sam weer beslissend is, is een gegeven dat je ook voelt aankomen. Ik vond hem zeer aanwezig en goed in de wedstrijd zitten."
 
"Een moeilijke clip tegen een heel goed Knokke omzeild met drie punten. Wat wil je nog meer. De focus ligt nu op de volgende: Tienen in ons eigen Gemeentelijk Sportparkstadion. Forza Patro!"
Deel dit artikel
Team M Pnt
1 Patro Eisden 37 83
2 R.F.C. Liège 37 83
3 Francs Borains 37 74
4 RAAL La Louvière 37 70
5 Jong KAA Gent 37 64
6 Olympic Charleroi 37 60