Patro Eisden Parallax
De Coach Kaart Na: een oververdiende zege!
info 15 jan. 2023 10:10
De Coach Kaart Na: een oververdiende zege! photo

We wonnen gisteren de topper tegen La Louvière met 2-1. Onze coach blikt zeer tevreden terug.

"Uiteraard zijn we zeer tevreden met de winst. Niet alleen omwille van de drie punten, maar ook op de manier waarop en in welke omstandigheden. Met het uitvallen van Roman, Tom en Sam missen we onze hele as waardoor we moeten schuiven. Ik kan enkel maar heel tevreden zijn over de jongens die op het veld stonden. De eerste helft was met de zware regenval uiteraard moeilijk. We stonden ook iets te ver uit elkaar."

"Dat deden we in de tweede helft veel beter. We zijn blijven duwen en La Louvière had het daar zichtbaar moeilijk mee. Ik denk te mogen stellen dat we hun fysiek overpowered hebben en dat we daardoor hun sterktes hebben weggenomen. Mijn team is blijven gaan en werd daar terecht voor beloond. Chapeau voor Elvis. Het is niet evident om in de ploeg gedropt te worden in deze omstandigeheden en Sam te vervangen. Zijn doelpunt was trouwens geen buitenspel."

"Laten we vandaag even genieten en morgen weer aan de slag voor de volgende opdracht. Dank ook aan onze supporters die hun voorbeeldig hebben gedragen. Forza Patro!"

Deel dit artikel
Team M Pnt
1 Patro Eisden 37 83
2 R.F.C. Liège 37 83
3 Francs Borains 37 74
4 RAAL La Louvière 37 70
5 Jong KAA Gent 37 64
6 Olympic Charleroi 37 60