Patro Eisden Parallax
De Coach Kaart Na: we creëerden kans na kans
info 8 jan. 2023 10:15
De Coach Kaart Na: we creëerden kans na kans photo

We verloren met 2-1 in Charleroi. Onze coach kaart na.

“Ik heb zelden een wedstrijd gezien waarin we zo dominant waren en toch met lege handen naar huis moeten. We wisten dat we met onze afwezigen genoodzaakt waren om te puzzelen. Ik ga het niet op de afwezigen steken, want dan doe ik degenen die op het veld stonden te kort. Bounou heeft Roman schitterend vervangen en zorgde voor constante dreiging.”

“We creëerden kans na kans. Zeker in het eerste kwartier in de tweede helft hadden we ons met meerdere doelpunten moeten belonen. Je hebt van die dagen dat het balletje er niet in gaat. In ons geval ook door een wereldpartij van de Charleroi-keeper. Dat mijn team ook bij 2-0 is blijven strijden verrast me natuurlijk niet. We hadden in de eindfase meer op doel moeten trappen. Dat en de twee counters van Charleroi is het enige wat ik mijn groep kan verwijten. Maar dat is dan ook het enige. Ze hebben laten zien gisteren dat ze met tegenslagen om kunnen zowel voor de wedstrijd door geconfronteerd te worden met afwezigen en tijdens de wedstrijd door de omstandigheden. Ik kan alleen maar fier zijn op deze groep.”

“We sluiten de heenronde af met 42 punten. We hadden op 70 punten gerekend dit seizoen om erbij te zijn. Ik verwacht dat we er 75 nodig gaan hebben om effectief erbij te zijn. Nog 33 te gaan en dan kijken we waar we staan. De boodschap is week na week de wedstrijden af te werken. Dat doet mijn groep zeer goed.”

Deel dit artikel
Team M Pnt
1 Patro Eisden 37 83
2 R.F.C. Liège 37 83
3 Francs Borains 37 74
4 RAAL La Louvière 37 70
5 Jong KAA Gent 37 64
6 Olympic Charleroi 37 60