Patro Eisden Parallax
De Coach Kaart Na: de cijfers zijn waanzinnig!
info 18 dec. 2022 12:07
De Coach Kaart Na: de cijfers zijn waanzinnig! photo

We wonnen gisteren onze laatste wedstrijd van 2022 en kroonde ons tot herfstkampioen. Het is ook maar liefst de 26ste keer op rij dat we thuis ongeslagen zijn! We kaarten na met de coach.

"Wat een gevoel!  We kunnen niet trots genoeg zijn op wat ons team heeft neergezet. We zijn blij dat we hebben kunnen spelen. Als club hebben we onze verantwoordelijkheid genomen en er alles aan gedaan om ons veld speelklaar te krijgen. Dat heeft de ref ook gezien."

"Ik moet wel zeggen dat er zeker in de tweede helft niet veel verschil was met een schaatsbaan. We hebben doorgezet als groep. Ondanks de gelijkmaker na de rust zijn we blijven geloven en hebben we geduldig gezocht naar “the winning goal”! Dat we in de laatste minuut scoren toont de mentaliteit van mijn spelers. Dat net Sam dit doelpunt maakt , maakt me blij. Sam heeft een moeilijke voorbereiding gehad en had een paar net-niet-momenten op het veld. Hij is steeds blijven werken en is gisteren beslissend voor het resultaat. Hij verdient dit."

"Ik wil mijn team feliciteren voor hetgeen ze hebben neergezet. De cijfers zijn waanzinnig. Ze verdienen nu een korte break. Dat we herfstkampioen zijn is leuk, maar ook niet meer dan dat. We moeten nu ontspannen. Vanaf 28 december gaan we er weer volop tegenaan om ons klaar te maken voor de laatste rechte lijn van het seizoen. Ook dank aan onze supporters om ons wekelijks zo goed te ondersteunen. Ze hebben ook hun aandeel in het huidig succes. Forza Patro!"

Deel dit artikel
Team M Pnt
1 Patro Eisden 37 83
2 R.F.C. Liège 37 83
3 Francs Borains 37 74
4 RAAL La Louvière 37 70
5 Jong KAA Gent 37 64
6 Olympic Charleroi 37 60