Patro Eisden Parallax
Een logisch 1-1 gelijkspel tegen KSK Heist.
info 3 dec. 2022 22:36
Een logisch 1-1 gelijkspel tegen KSK Heist. photo

Vanavond wachtte ploeg in vorm KSK Heist voor onze jongens. Patro moest aan de bak om de leidersplaats verder te zetten.

In de eerste minuten trokken de jongens van Stijn onmiddellijk vooruit. In minuut 4 was het al raak na een voorzet van Kevin Kis die Elisha Sam Bruce devieert, 1-0. In de eerste helft behield Patro de controle, zonder echte grote kansen te creëren. We gingen dan ook rusten met een 1-0 voorsprong.

In de tweede helft kwam KSK Heist steeds meer opdringen. Geen van beide ploegen had de wedstrijd echt onder controle door het intensieve middenveldspel. In minuut 60 kon KSK Heist de gelijkmaker maken. Na een voorzet die wordt geblokt, komt de bal in de voeten van de vrijstaande winger van KSK Heist, die met een laag schot de 1-1 binnen trapt. Onze jongens moesten opnieuw opzoek naar de voorsprong. Via enkele vrijtrappen kon Patro wel dreigen, maar de goal geraakte er niet in. In de laatste minuut kreeg Wouter Corstjens de uitstekende mogelijkheid om de winning goal te maken, enkel kopte hij de bal net langs de bal. Een logisch 1-1 gelijkspel, waar beide ploegen niet echt iets mee opschieten.

Opstelling Patro: Jordi Belin, Kevin Kis, Wouter Corstjens, Mehdi Bounou, Jordan Renson, Sam Valcke (85’ Arne Cuypers), Raoul Kenne, Elisha Sam Bruce, Niels Verburgh, Yassin Geuroui, Leslie Ramona.

Deel dit artikel
Team M Pnt
1 Patro Eisden 37 83
2 R.F.C. Liège 37 83
3 Francs Borains 37 74
4 RAAL La Louvière 37 70
5 Jong KAA Gent 37 64
6 Olympic Charleroi 37 60