Patro Eisden Parallax
Verdiende 2-0 zege tegen Jong Gent
info 19 nov. 2022 22:38
Verdiende 2-0 zege tegen Jong Gent photo

Na een mooie overwinning in Charleroi troffen we Jong Gent op speeldag 14. Geen gemakkelijke opgave. Jong Gent is de beste belofteploeg van de reeks en heeft de ambitie om te promoveren naar 1B.

De wedstrijd begon evenwichtig met goed voetballende ploegen aan beide kanten. Bij ons moest Tom Pietermaat na een goed kwartier spelen vervangen worden door een blessure. Niels Verburgh vatte post op zijn plaats. De eerste grote kans van de wedstrijd was voor de bezoekers. Na 20 minuten zette Fofana zich goed door. Hij krulde de bal richting doel, maar Jordi Belin zweefde de bal uit zijn doelvlak. De wedstrijd ging aan een vlot tempo verder. In minuut 35 werd Leslie Bamona neergetrokken vlak voor het strafschopgebied. Kevin Kis zette zich achter de bal, liep aan en krulde de bal perfect in de kruising. 1-0 na een dik half uur spelen. Dit was ook de ruststand.

In de tweede helft startte Patro met veel aanvallende intenties. Elisha Sam Bruce kreeg meteen de mogelijkheid om ons op 2-0 te zetten, maar hij besloot voorlangs. Acht minuten later deed hij wel zijn duid in het zakje. Een mooie plaatsbal vloog voorbij de doelman: 2-0. We speelden de wedstrijd volwassen uit en gaven niet al te veel kansen meer weg. Eindstand: 2-0.

De fotoreeks van deze overwinning staat hier online omder de rubriek media. Ook op het facebookpagina van Patro Eisden.

Volgende week zaterdag trekken we naar Hoogstraten. Aftrap om 20u00.

Deel dit artikel
Team M Pnt
1 Patro Eisden 29 68
2 R.F.C. Liège 29 63
3 Francs Borains 29 55
4 RAAL La Louvière 29 51
5 K.S.K. Heist 29 51
6 Olympic Charleroi 28 50