Patro Eisden Parallax
Praktische informatie Patro Eisden - Club Brugge
info 7 nov. 2022 21:09
Praktische informatie Patro Eisden - Club Brugge photo

Woensdagavond spelen om 20u45 tegen Club Brugge in de Croky Cup. In een volledig uitverkocht Gemeentelijk Sportparkstadion maken we er samen een geslaagde avond van. Terwijl we deze praktische informatie voor u op een rijtje zetten, is het exact nog 48u tot de gala-avond. Hieronder vind je praktische informatie die zeker van pas komt.

Kom op tijd!

Kom zeker en vast op tijd voor deze wedstrijd. Het stadion is volledig uitverkocht, wat betekent dat we 3.200 Patro-supporters en 800 Brugge-supporters verwachten. Het kan dus zeer druk zijn rond het stadion. De poorten van het stadion openen vanaf 19u!

Parkeergelegenheid

Parkeren kan op volgende parkings: Parking Captur (grindparking aan het stadion), Parking Megane (Decathlon), de parking van Maasmechelen Village, stadsparking Pauwengraaf en de parking van de Euroscoop. 

Ingang

Er is slechts één ingang om het stadion te betreden. Deze bevindt zich aan de voorkant van het stadion. Grote rugzakken en pyrotechnisch materiaal zijn niet toegelaten. 

Randanimatie voor de wedstrijd: fandorp vanaf 19u

Vanaf 19u kunnen jullie terecht in ons fandorp. Dit bevindt zich achter de Tony Rus tribune (sfeertribune). Er is een DJ-set voorzien, net als voldoende drank- en eetstanden. Hiervoor dien je bonnen aan te koppen bij de drankbonnen loketten, hier kan met bankkaart betalen als cash. Kom op tijd en smeer je keel! 

Randanimatie na de wedstrijd: fandorp blijft open & optreden Erwin vaan 't Merretkoer

Na de wedstrijd zijn er twee feestgelegenheden. Het fandorp achter de Tony Rus tribune blijft geopend. Het feest wordt verdergezet in de VIP DELUXE-tent met een optreden van Erwin vaan't Merretkoer. (Voorzien rond 23u30). Indien er verlengingen gespeeld worden schuift dit op naar 0u00. 

Deel dit artikel
Team M Pnt
1 Patro Eisden 28 65
2 R.F.C. Liège 27 60
3 Francs Borains 27 51
4 RAAL La Louvière 28 51
5 Olympic Charleroi 28 51
6 R. Knokke FC 28 47