Patro Eisden Parallax
Duidelijke 4-0 overwinning tegen Antwerp YR!
info 22 okt. 2022 23:07
Duidelijke 4-0 overwinning tegen Antwerp YR! photo

Onze jongens speelden vanavond tegen de Antwerp YR. Het beloofde een knotsgekke eerste helft te worden.

Antwerp startte met o.a. Davino Verhulst en Gaston Avila, beiden a-kern spelers, aan de wedstrijd. Patro begon zoals steeds verschroeiend en wist al na 6 minuten de 1-0 te maken. Na een scrimmage voor doel was Elisha Sam Bruce er als de kippen bij om de openingstreffer te maken. 

Niet veel later snelde Bounou zijn flank af, bleef dribbelen en trapte héérlijk overhoeks binnen. 2-0 na twaalf minuten. 'Dat kan ik ook', dacht Leslie Bamona. Hij nam een afvallende bal meteen binnenkantje voet. De bal week af en verdween mooi in de hoek: 3-0. Net voor het half uur kwam de bal bij Elisha terecht, hij bleef kalm legde de bal goed en trapte de 4-0 tegen de touwen. Wedstrijd gespeeld.

De tweede helft was een stuk onderhoudender. Antwerp YR kwam meer in de wedstrijd. Dit resulteerde niet in rechtstreeks doelgevaar. Toch moest Jordi Belin goed tussenkomen op een vrije trap van Avilla. Ook Mehdi Bounou kreeg nog een mooie kans. Hij schilderde de bal maar net over de kruising.

Patro won zo verdiend met 4-0 van Antwerp YR. Volgende week trekken we naar RFC Luik. Supporters op post!

Opstelling Patro: Jordi Belin, Henk Dijkhuizen, Jordan Renson, Wouter Corstjens, Kevin Kis, Tom Pietermaat, Yassin Gueroui, Roman Ferber (67' Arne Cuypers), Elisha Sam Bruce (82' Sam Valcke) Mehdi Bounou (88' Livio Milts) en Leslie Bamona.

De fotoreeks van de wedstrijd staat hier online onder de rubriek media en op het facebookpagina van Patro Eisden. 

Gele kaarten: Mehdi Bounou & Yassin Gueroui

Deel dit artikel
Team M Pnt
1 Patro Eisden 28 65
2 R.F.C. Liège 27 60
3 Francs Borains 27 51
4 RAAL La Louvière 28 51
5 Olympic Charleroi 28 51
6 R. Knokke FC 28 47