Patro Eisden Parallax
De Coach Kaart Na: wederom zeer gelukkig
info 17 okt. 2022 14:02
De Coach Kaart Na: wederom zeer gelukkig photo
Patro won gisteren met forfaitcijfers tegen Ninove. We kaarten na met de coach.
 
“Wederom zeer gelukkig en tevreden over de prestatie van mijn team. We starten heel sterk en scoren dan ook snel. Een pluim voor Jerome die onbevangen zijn wedstrijd heeft gespeeld en aan de basis lag van het eerste doelpunt.”
 
“Na de 1-0 hebben we iets te veel lateraal gespeeld waardoor het tempo uit het spel ging. Dat hebben we in de tweede helft wel juist gedaan. Veel diepgang, tempo, kansen en doelpunten. Veel meer dan dit kan je niet vragen of zelfs verwachten. Goed om te zien is dat als er iemand uitvalt of geschorst is de anderen klaar staan. Dat was zo vorige week met Niels en vandaag met Jerome en Sam.”
 
“Ik ben blij voor Sam die meteen zijn stempel drukte in de wedstrijd en zijn tegenstander een zware avond heeft bezorgd. Hij heeft gisteren zijn vervelende voorbereiding definitief in de prullenmand gegooid. Ook een pluim naar onze supporters die vocaal meededen op niveau. Ik stel vast dat het stadion steeds meer volk trekt en dat is heel fijn. Er heerste een zeer aangename sfeer. Laten we met z’n allen vandaag genieten van deze prestatie en het klassement. Vanaf maandag is het weer alle focus op de volgende moeilijke opdracht. Forza Patro!”
Deel dit artikel
Team M Pnt
1 Patro Eisden 29 68
2 R.F.C. Liège 29 63
3 Francs Borains 29 55
4 RAAL La Louvière 29 51
5 K.S.K. Heist 29 51
6 Olympic Charleroi 28 50