Patro Eisden Parallax
Een zoete overwinning in de suikerstad!
info 2 okt. 2022 17:33
Een zoete overwinning in de suikerstad! photo

Op zondagnamiddag trokken onze jongens naar de suikerstad, voor een confrontatie tegen KVK Tienen. Patro startte met z’n typeploeg en wist wat te doen om verder op te schuiven in het klassement.

De eerste helft was er heel erg veel strijd op het middenveld. Er waren vaak fouten, het spel lag geregeld stil waardoor er geen hoog tempo ontwikkeld werd. Op een bal van KVK Tienen tegen de lat waren er geen grote kansen te noteren. Tot in minuut 44, vlak voor de rust Mehdi Bounou een bal overhoeks binnen trapte. Onze jongens trokken met een 0-1 voorsprong de kleedkamers in.

De tweede helft was nog maar pas gestart toen Roman Ferber zich mooi vrij draaide en de bal in de hoek poeierde. De 0-2 kwam dus op het juiste moment. KVK Tienen was van slag en onze jongens gingen verder opzoek om hun voorsprong verder uit te bouwen. In minuut 63 dweilde Bamona z’n flank af, kapte naar binnen en legde de bal proper in het hoekje, 0-3 & wedstrijd gespeeld. In minuut 75 verscheen Mehdi Bounou alleen voor de doelman en werkte met buitenkant van de rechtervoet de bal voorbij de keeper. De 0-4 was ook ineens de eindstand. Een zoete overwinning in de suikerstad voor onze jongens. Op speeldag 8 trekken we naar Mandel United voor een nieuwe partij.

De wedstrijdfotoreeks staat hier online onder de rubriek media.

Opstelling:

Jordi Belin - Kevin Kis - Wouter Corstjens (C) - Henk Dijkhuizen - Roman Ferber (65’ Arne Cuypers) - Mehdi Bounou (77’ Sam Valcke) - Jordan Renson - Elisha Sam Bruce - Yassin Gueroui - Tom Pietermaat - Leslie Bamona (89’ Livio Milts)

Doelpunten:

44’ Mehdi Bounou

46’ Roman Ferber

63’ Leslie Bamona

75’ Mehdi Bounou

Deel dit artikel
Team M Pnt
1 Patro Eisden 29 68
2 R.F.C. Liège 29 63
3 Francs Borains 29 55
4 RAAL La Louvière 29 51
5 K.S.K. Heist 29 51
6 Olympic Charleroi 28 50