Patro Eisden Parallax
Een mooie 2-0 zege tegen Knokke FC!
info 10 sep. 2022 23:06
Een mooie 2-0 zege tegen Knokke FC! photo

In de tweede thuiswedstrijd van het seizoen stond een wedstrijd tegen Knokke FC op het programma. Patro kon z’n derde overwinning op rij pakken in de competitie, onze jongens wisten dus wat te doen tijdens deze zaterdagavond.

In de eerste helft trok Patro de wedstrijd naar zich toe en domineerde het de wedstrijd. Een goede mogelijkheid voor Elisha Sam Bruce ging schoof net langs de paal. In minuut 33 kon Tom Pietermaat aanleggen van op afstand, zijn schot wijkt lichtjes af en verdwijnt in doel, 1-0. De rest van de tweede helft bleef vrij gesloten, met erg veel strijd op het middenveld.

In de tweede helft ging Patro onmiddellijk opzoek naar een tweede treffer, om zo z’n voorsprong vast te houden. In minuut 49 kon Roman Ferber op een voorzet van Medhi Bounou de 2-0 voorbij de keeper duwen. Patro kon zo de rest van de tweede helft de dubbele voorsprong verdedigen. Onze jongens speelden verder een volwassen wedstrijd, met controle over de wedstrijd. Op die manier kon het team ook z’n tweede clean sheet van de competitie noteren.

Patro behoudt zo een perfect thuisrapport en komt met een 9 op 12 in de top 5. Volgende week wacht een verplaatsing naar Dessel Sport. Kom jij ook mee? 

De fotoreeks van de wedstrijd en vipdinner Patro staat hier online onder de rubriek media.

 

Opstelling: 

Jordi Belin - Kevin Kis - Wouter Corstjens - Henk Dijkhuizen - Roman Ferber (74’ Niels Verburgh) - Jordan Renson - Medhi Bounou (60’ Sam Valcke) - Elisha Sam Bruce (90’ Arne Cuypers) - Yassin Gueroui - Tom Pietermaat - Leslie Bamona.

Deel dit artikel
Team M Pnt
1 Patro Eisden 37 83
2 R.F.C. Liège 37 83
3 Francs Borains 37 74
4 RAAL La Louvière 37 70
5 Jong KAA Gent 37 64
6 Olympic Charleroi 37 60