Patro Eisden Parallax
3-0 en door naar de volgende ronde!
info 28 aug. 2022 18:16
3-0 en door naar de volgende ronde! photo

Na de overwinning van vorige week tegen FC Ganshoren was KVK Westhoek de volgende tegenstander in de vijfde ronde van de Croky Cup. Mits winst belanden we in de trommel met de 1A clubs, onze jongens wisten dus wat te doen.

Patro startte vol overtuiging en pakte de wedstrijd onmiddellijk in handen. Dankzij de druk vooruit kan Arne Cuypers een voorzet van Medhi Bounou in minuut 8 binnenglijden. De wedstrijd bleef evenwichtig, maar Patro kon nog enkele keren prikken. Voornamelijk met een goede kopslag in minuut 19 van Jordan Renson, via een scherp aangesneden vrije trap van Kevin Kis. Na de drankpauze kon Elisha Sam Bruce in minuut 31 de 2-0 tegen de netten prikken na een hoekschop. Onze jongens trokken dan ook de kleedkamer in met een comfortabele 2-0 voorsprong.

In de tweede helft opnieuw een evenwichtig spel, met overwicht voor Patro maar zonder echte grote kansen te creëren. In minuut 57 kon Arne Cuypers de tweede van de namiddag maken via een goede actie aan de linkerkant, 3-0. De resterende speeltijd behield Patro de controle over de wedstrijd en ondanks wat goede kansen kon de 4-0 niet op het bord gezet worden.

Kortom, een volwassen wedstrijd van onze jongens met opnieuw 3 doelpunten en geen tegendoelpunt. Maar nog belangrijker, we komen in de trommel met de 1A clubs!

De fotoreeks staat hier online onder de rubriek Media. 

Opstelling: 

Jordi Belin - Senne Vandergeeten - Kevin Kis - Henk Dijkhuizen - Medhi Bounou (84’ Jerome Kroonen) - Jordan Renson - Elisha Sam Bruce (90’ Raoul Kenne) - Niels Verburgh - Arne Cuypers - Tom Pietermaat - Leslie Bamona (65’ Nathan Amoah)

Gele kaarten:

47’ Niels Verburgh

Deel dit artikel
Team M Pnt
1 Patro Eisden 37 83
2 R.F.C. Liège 37 83
3 Francs Borains 37 74
4 RAAL La Louvière 37 70
5 Jong KAA Gent 37 64
6 Olympic Charleroi 37 60