Patro Eisden Parallax
0-0 gelijkspel in Hades
info 4 aug. 2022 09:25
0-0 gelijkspel in Hades photo

Na een voormiddagtraining en de wedstrijd van maandag in Brugge bleven enkele jongens aan de kant in Hades. Belin, Dijkhuizen, Corstjens, Renson, Kis, Pietermaat en Sam Bruce speelden niet in Kiewit.

De wedstrijd begon gelijkopgaand. Beide ploegen hadden er zin en eiste de bal op. De eerste helft had evenwel veel middenveldspel in petto. Minpuntje in de eerste helft was de blessure van Livio Milts. Hij werd na 15 minuten vervangen door Seppe Boonen. Beide doelmannen kwamen niet in gevaar na 45 minuten. 0-0 aan de rust.

Bij aanvang van de tweede helft wisselde Patro twee maal. Bamona en Ferber bleven aan de kant, Amoah en Hajjaji mochten invallen. Patro kreeg drie kansen in de tweede periode. Eerst knikte Verburgh de bal voorlangs na een hoekschop. Niet veel later kreeg diezelfde Verburgh opnieuw een kopkans, deze keer kopte hij over. Ook Hajjaji kreeg nog een mooie kans, maar zijn schot war gepareerd door de doelman van Hades. Tussendoor nog een goede kans voor Hades, die in het zijnet belandde. Net als in de eerste helft kwam Verlinden niet in de problemen. 

Zo bleef deze gelijkopgaande wedstrijd steken op een 0-0 gelijkspel. 

Deel dit artikel
Team M Pnt
1 Patro Eisden 28 65
2 R.F.C. Liège 27 60
3 Francs Borains 27 51
4 RAAL La Louvière 28 51
5 Olympic Charleroi 28 51
6 R. Knokke FC 28 47