Patro Eisden Parallax
1-1 gelijkspel in oefenpartij tegen Belisia SV
info 31 jul. 2022 13:06
1-1 gelijkspel in oefenpartij tegen Belisia SV photo

De laatste oefenwedstrijd in Bregel: dit keer tegen het Belisia SV van Luc Nilis. Een aangenaam weertje en een mooi gevulde tribune was de perfecte setting voor deze oefenpot.

Patro begon zoals steeds met aanvallende intenties. Na enkele minuten kwam een verkeerde pass bij Livio Milts terecht. Hij bedacht zich niet en schoot op doel, maar de keeper van Belisia had een mooie parade in huis. Verder in de eerste helft had Patro enkele goede kansen, waaronder een doelpunt van Wouter Corstjens op een corner dat helaas werd afgekeurd en een uitgespeelde aanval langs de linkerflank via Bamona, Cuypers en Sam Bruce. Een fijne eerste helft om te volgen, maar

Bij de start van de tweede helft volgden er 7 wisselspelers bij Patro. Kis, Corstjens, Dijkhuizen, Renson, Sam Bruce, Pietermaat & Bamona werden vervangen door Vandergeeten, Ferber, Reinat, Kenne, Verburgh, Amoah & Kokkinis. De tweede helft was gelijkopgaand, zonder echte grote uitgespeelde kansen. Tot in minuut 75 Timo Cauwenberg er 0-1 van maakte voor Belisia SV. Patro trok ten aanval en kon 5 minuten later de bordjes terug gelijkhangen met de 1-1 van Roman Ferber. Dit was ook de eindstand in deze leerrijke partij tussen Patro Eisden en Belisia SV.

Opstelling Patro Eisden in de eerste helft:

Verlinden, Kis, Corstjens (C), Dijkhuizen, Renson, Sam Bruce, Gueroui, Cuypers, Pietermaat, Milts en Bamona.

Opstellen Patro Eisden in de tweede helft:

Verlinden, Vandergeeten, Ferber, Reinat, Kenne, Verburgh, Gueroui (C), Amoha, Cuypers, Milts (55' Boonen) en Kokkinis.

Aanstaande woensdag 3 augustus trekt Patro naar Hades RC (Putvennestraat 81 te Kiewit, Hasselt) voor een nieuwe oefenwedstrijd om 19u. 

Deel dit artikel
Team M Pnt
1 Patro Eisden 28 65
2 R.F.C. Liège 27 60
3 Francs Borains 27 51
4 RAAL La Louvière 28 51
5 Olympic Charleroi 28 51
6 R. Knokke FC 28 47