Patro Eisden Parallax
Vlotte winst tegen Houtvenne: 3-0!
info 23 jul. 2022 23:13
Vlotte winst tegen Houtvenne: 3-0! photo

Een zonnige zaterdagavond in Bregel was de perfecte setting voor een aangename oefenwedstrijd. Tegenstander van dienst was Houtvenne, dat uitkomt in 3de nationale.

In de eerste helft kwam Patro zeer snel tot scoren. Elisha Sam Bruce wist na vijf minuten al de 1-0 binnen te trappen. De bonkige aanvaller maakte veel indruk met zijn doorzettingsvermogen en kracht. In minuut 19 was het opnieuw prijs. Milts vond Renson met een goede corner, die de bal perfect in doel devieerde. 2-0. Patro ging vol voor de aanval, maar scoren lukte niet meer in de eerste helft.

We begonnen de tweede helft met drie wissels. Bamona, Milts en Valcke maakten plaats voor Cuypers, Amoah en debutant Ferber. In een tweede helft met enkele goede kansen was het Roman Ferber die z'n eerste voor Patro kon binnentikken. Goede dribbel van Bounou, via een lichte deviatie kwam de bal voor de voeten van Ferber terecht, die afwerkte als een echte spits: perfect in het hoekje: 3-0. 

We kwamen nog dicht bij de 4-0. Bounou legde een vrije trap kort af naar Ferber, die de bal in één keer op de slof nam. Zijn prachtige knal spatte uitéén op de deklat. In de herneming knalde ook Verburgh staalhard tegen de lat. Zo bleef het bij een mooie 3-0. 

Komende woensdag spelen we een oefenmatch op het veld van Esperanza Pelt. Meer info hierover volgt.

De fotoreeks van de wedstrijd staat hier online  onder de rubriek Media.


Opstelling Patro Eisden

Verlinden, Dijkhuizen (63' Vandergeeten), Renson, Corstjens (C), Kis, Gueroui (57' Verburgh), Pietermaat, Milts (46' Ferber), Valcke (46' Amoah), Bamona (46' Cuypers) & Sam Bruce (57' Bounou) 

Gele kaart: Niels Verburgh

Deel dit artikel
Team M Pnt
1 Patro Eisden 28 65
2 R.F.C. Liège 27 60
3 Francs Borains 27 51
4 RAAL La Louvière 28 51
5 Olympic Charleroi 28 51
6 R. Knokke FC 28 47