Patro Eisden Parallax
Voorbeschouwing KVK Tienen - Patro Eisden
info 29 apr. 2022 16:28
Voorbeschouwing KVK Tienen - Patro Eisden photo

Morgen trekken we naar Tienen voor de allesbeslissende match in de strijd om een plaats in de Champions Play-Offs! Er zijn veel scenario's mogelijk, maar in de eerste plaats moeten wij een goed resultaat neerzetten in de suikerstad! Dat weet ook coach Stijn Stijnen: 

"We weten waar we voor staan. Een heel moeilijke wedstrijd tegen een, vind ik zelf, goede tegenstander. Belangrijk voor ons is dat we ons focussen op onszelf. Winst zorgt ervoor dat we naar geen enkel ander resultaat moeten kijken. We hebben heel het jaar hard gewerkt om tot dit punt te komen. Ik wens mijn spelers dat tikkeltje geluk toe morgen. Men zegt vaak, geluk dwing je af… Wel, mijn spelers hebben door hun werkethiek recht op die portie geluk. 
Dag in dag uit hebben ze gewerkt. Week in week uit hebben ze gestreden. Ik gun het hun zo hard. Ze zullen gesteund worden door vele Patro-fans."

"We zijn met z'n allen bewust dat het werken wordt morgen! Ik eindig dan ook graag met de volgende zin: om van het zoete te proeven moeten we de pijn doorstaan. Forza Patro!"

Henk Dijkhuizen en Jordan Massengo keren terug uit schorsing, Jordan Renson zit daarentegen wel een schorsingsdag uit.

De kern: Belin, Anthonissen, Hamm, Mustoe, Corstjens, Dijkhuizen, Arenate, Napoleone, Mombongo, Bounou, Boonen, Renson, Vandergeeten, Terwingen, Kenne, Brouwers, Sula, Gueroui, Naudts, Massengo, Kokkinis, Bamona en Baysal.

We rekenen op onze talrijke supporters morgen! Laat jullie tijdens de opwarming al horen en schreeuw onze jongens naar de overwinning! 

Deel dit artikel
Team M Pnt
1 Patro Eisden 37 83
2 R.F.C. Liège 37 83
3 Francs Borains 37 74
4 RAAL La Louvière 37 70
5 Jong KAA Gent 37 64
6 Olympic Charleroi 37 60