Patro Eisden Parallax
De Coach Kaart Na: een diepe buiging voor de hele ploeg!
info 25 apr. 2022 09:21
De Coach Kaart Na: een diepe buiging voor de hele ploeg! photo

Patro beleefde gisteren een gala-moment door de oververdiende zege tegen leider RFC Luik! We kaarten na met de coach: 

“Wat een prestatie van mijn team! In het kader van de top 4 was het van moeten gisteren. Als ik dan zie hoe mijn team hiermee omging, kan ik alleen maar een diepe buiging maken voor mijn spelers. Ik denk te mogen stellen dat we veruit de betere waren van Club Luik. Zowel in het spel als in het hoofd. Niets op aan te dingen.”

“Onze keuze om Freddy te brengen was uiteraard een voltreffer. Ik kan niet uitleggen hoe blij ik voor hem ben. Freddy komt uit een heel diep gat en was eigenlijk opgegeven. We hebben de voorbije weken in alle rust en stilte gewerkt aan deze comeback. Het was voor iedereen dan ook een verrassing dat hij aan de aftrap verscheen. Echter niet voor ons. We wisten dat dit een moment kon zijn waarin we zijn ervaring en kwaliteiten konden gebruiken. Dat hij zo beslissend zou zijn kan je zelfs niet verwachten. Hij brengt een bepaalde kwaliteit voorin die je nodig hebt als team. Balletje bijhouden, afleggen… allemaal zaken die ervoor zorgen dat we als team kunnen opschuiven en aanvallen. Hij deed dit fenomenaal. Het is geen toeval dat we net gisteren driemaal scoorden.” 

“We zijn heel gelukkig met dit moment. Onze laatste thuismatch van de reguliere competitie sluiten we af als een echte burcht. Dat er niemand in geslaagd is om op ons veld te komen winnen is een super prestatie. We moeten hier vandaag even van genieten. Morgen gaan we er nog één keer vol voor en hopen we samen met onze geweldige supporters , ja ook zij waren gisteren subliem en met veel, ons volgende week te plaatsen voor de Champions-play-offs. Het zou enkel en alleen maar verdiend zijn voor mijn team. Forza Patro”!

Deel dit artikel
Team M Pnt
1 Patro Eisden 21 48
2 R.F.C. Liège 20 43
3 RAAL La Louvière 20 42
4 Olympic Charleroi 20 40
5 Jong KAA Gent 20 38
6 K.S.K. Heist 20 36