Patro Eisden Parallax
Voorbeschouwing Patro Eisden - RFC Luik
info 22 apr. 2022 20:04
Voorbeschouwing Patro Eisden - RFC Luik photo

Morgenavond barst de strijd los! Om 20u00 gaan onze jongens de strijd aan met de ploeg uit Luik. Een levensbelangrijk duel in de strijd om een plek in de Champoins Play-Offs! Onze coach blikt vooruit: 

"Voor het seizoen durf je dit scenario niet uitschrijven. Het is fantastisch voor de club dat het dit nu al kan meemaken. We spelen tegen de absolute favoriet van de reeks die al jaren pogingen doet om te promoveren. Luik is gewoon ook een prachtige club met een grote aanhang die haar plaats in 1B ook verdient. Dat wij nu al in deze positie geraakt zijn is voor ons een kans om zaken te versnellen."

"Ons doel was niet in de problemen te geraken en daar zijn we met glans in geslaagd. Als we de komende 2 weken daar nog iets extra aan kunnen toevoegen zullen we dat niet nalaten. Mijn groep verdient een moment als morgen. Dag na dag hebben zij keihard gewerkt. Als staf zijn we fier op hen. Ik hoop dat ze morgen dat tikkeltje geluk aan hun zijde hebben en dat ze voor een echte stunt kunnen zorgen. Het zal een vol huis worden morgen. Ook dat heeft mijn groep verdient. Forza Patro!"

Henk Dijkhuizen en Jordan Massengo zijn geelgeschorst, Freddy Mombongo herstelt nog van zijn blessure.

De kern: Belin, Anthonissen, Hamm, Mustoe, Arenate, Napoleone, Bounou, Boonen, Renson, Vandergeeten, Terwingen, Kenne, Brouwers, Sula, Gueroui, Naudts, Kokkinis, Bamona en Baysal.

Vechten en winnen morgen! We rekenen op jullie, supporters! 

Deel dit artikel
Team M Pnt
1 Patro Eisden 37 83
2 R.F.C. Liège 37 83
3 Francs Borains 37 74
4 RAAL La Louvière 37 70
5 Jong KAA Gent 37 64
6 Olympic Charleroi 37 60