Patro Eisden Parallax
Wedstrijdverslag Patro Eisden - Olympic Charleroi
info 16 apr. 2022 22:24
Wedstrijdverslag Patro Eisden - Olympic Charleroi photo

Patro bleef vanavond steken op een 1-1 gelijkspel tegen Olympic Charleroi. Het kwam vroeg op voorsprong na een strafschop van Mehdi Bounou. Charleroi maakte in de tweede helft, ook via strafschop, gelijk. Op het einde van de wedstrijd werd een doorgebroken Bamona neergetrokken, maar de scheidsrechters zagen tot ieders verbazing geen fout.

Patro begon zoals steeds met veel aanvallende intenties aan de wedstrijd. Al snel kwam Arénate alleen op doel afgestormd. Hij probeerde de keeper te omspelen, maar werd neergehaald. Terechte strafschop. Bounou nam zijn verantwoordelijkheid en bleef foutloos vanop de stip: 1-0. Patro bleef vol voor de aanval gaan, maar scoren lukte niet meer. Ruststand: 1-0.

In de tweede helft zagen we een zenuwachtigere wedstrijd. Beide ploegen probeerde, maar het was al Patro wat de klok sloeg. Aanval na aanval werd Bounou gelanceerd, en getorpedeerd. Het aantal fouten dat wekelijks op onze dribbelkont gemaakt worden zijn haast niet meer bij te houden. Charleroi kwam ook nog enkele keren opzetten, voor echte dreiging voor doel zorgde dat niet.

In het slot van de wedstrijd werd Leslie Bamona diepgestuurd, kwam alleen voor de keeper en werd neergetrokken door de laatste verdediger. Zowel de lijnrechter, die er met zijn neus opstond, als de scheidsrechter zagen geen fout. Een onbegrijpelijke beslissing die ons misschien wel de drie punten kost.

Patro Eisden mag fier zijn op de mentaliteit en vechtlust die vandaag getoond werd door de hele ploeg. Volgende week treffen we RFC Luik, opnieuw in eigen huis. Forza Patro!

Deel dit artikel
Team M Pnt
1 Patro Eisden 37 83
2 R.F.C. Liège 37 83
3 Francs Borains 37 74
4 RAAL La Louvière 37 70
5 Jong KAA Gent 37 64
6 Olympic Charleroi 37 60