Patro Eisden Parallax
Voorbeschouwing Francs Borains - Patro Eisden
info 9 apr. 2022 16:54
Voorbeschouwing Francs Borains - Patro Eisden photo

Na een fantastische week met positief licentieadvies trekt de hele club met een positief gevoel naar de volgende uitwedstrijd in Francs Borains. Onze coach blikt vooruit: 

"Ik zag Francs Borains vorige week thuis winnen van RFC Luik. Het is een ploeg die kwaliteiten heeft. Wij moeten zoals steeds de basis respecteren om iets mee te graaien. Het was voor de club Patro Eisden een fantastische week met het positief advies voor beide licenties. Meer dan elke sportieve prestatie was dat van heel groot belang. De stabiliteit die de club nastreeft is hiermee bevestigd. Daar mogen we heel trots op zijn. Dat we meestrijden voor de champions-play-off is uiteraard even waanzinnig. Nog 4 finales… te beginnen met de verre trip richting Francs Borains. Forza Patro!"

Onze coach kan op iedereen rekenen, behalve Freddy Mombongo (geblesseerd). Arénate keert terug uit schorsing. De selectie: 

Belin, Anthonissen, Hamm, Mustoe, Dijkhuizen, Arenate, Napoleone, Bounou, Boonen, Renson, Vandergeeten, Terwingen, Kenne, Brouwers, Sula, Gueroui, Naudts, Massengo, Kokkinis, Bamona en Baysal.

 

Deel dit artikel
Team M Pnt
1 Patro Eisden 21 48
2 R.F.C. Liège 20 43
3 RAAL La Louvière 20 42
4 Olympic Charleroi 20 40
5 Jong KAA Gent 20 38
6 K.S.K. Heist 20 36