Patro Eisden Parallax
Positief licentieadvies 1B!
info 5 apr. 2022 17:09
Positief licentieadvies 1B! photo

Licentie 1B: Positief advies voor Patro Eisden!!!

Patro Eisden kan met enorme trots meedelen dat het zonet een positief advies heeft verkregen van de licentiemanager voor de licentie 1B. De voorbije maanden werden liters bloed zweet en tranen gelaten voor dit positief advies.

Een waar mirakel is eigenlijk zacht uitgedrukt als men even terug kijkt in welke positie de club verkeerde x-aantal maanden geleden. Dit is een heel groot moment voor de club en een enorm belangrijk signaal naar de hele entourage van Patro Eisden. Patro Eisden bedankt uitdrukkelijk de licentiemanager voor zijn constructieve houding de voorbije maanden in een voor de club toch nog onbekend terrein, namelijk 1B.

Nog meer dan een eventuele sportieve promotie is dit vooral een bekrachtiging van de juiste stappen die de club de voorbije maanden heeft gezet richting stabiliteit. Een moment om te koesteren. Forza Patro!

Ook voorzitter Coley Parry is trots en fier op deze stap die de club zet!

"Vanaf dag één is ons doel geweest dat Patro-supporters de club op het hoogst mogelijke niveau zien spelen, en het verkrijgen van de licentie voor 1B is een belangrijke stap in de goede richting. We willen Rik, Stijn en Wouter bedanken voor hun harde werk tijdens het licentieproces. Zonder hen hadden we het niet voor elkaar gekregen. We hebben de komende weken werk te doen om ons volgende doel te bereiken: onze plaats in de play-offs verstevigen. Forza Patro!”

We willen ook al onze supporters bedanken voor de onvoorwaardelijke steun in de afgelopen periode!

Deel dit artikel
Team M Pnt
1 Patro Eisden 37 83
2 R.F.C. Liège 37 83
3 Francs Borains 37 74
4 RAAL La Louvière 37 70
5 Jong KAA Gent 37 64
6 Olympic Charleroi 37 60