Patro Eisden Parallax
De Coach Kaart Na: twee prachtige goals die vallen uit efficiëntie!
info 3 apr. 2022 14:52
De Coach Kaart Na: twee prachtige goals die vallen uit efficiëntie! photo

Patro Eisden won gisteren verdiend van La Louvière. We kaarten na met de coach.

“Ik ben uiteraard zeer tevreden met deze overwinning. We zijn geduldig gebleven en blijven zoeken naar dat doelpunt. Die had voor de rust al moeten vallen want de beelden tonen aan dat Davy zijn doelpunt geen buitenspel was. Onze 2 doelpunten zijn echte diamanten. Dat Baud de wedstrijd naar ons toe trekt doet mij veel plezier. Hij komt terug na een lange tijd afwezigheid. Ik voelde dat hij de laatste 2 weken klaar aan het geraken was voor dit moment. Dat hij het op deze manier doet, is natuurlijk fantastisch.”

“Trappen op doel was een van onze doelen. Ik heb het er vaak over met mijn aanvallers. Efficiëntie, het simpel houden. Ik denk dat zowel Baud als Bounou hun doelpunt 1000 keer gaan terug bekijken. Mehdi was aanwezig en kreeg weer veel tikken. Het wordt tijd dat scheidsrechters dat meer gaan beschermen zodat ikzelf ze daar niet op attent moet maken tijdens de wedstrijd. Het is mijn taak om mijn spelers in zo een gevaarlijke situaties te beschermen. Want dat is het nu echt wel met Mehdi.”

"Wat betreft zijn doelpunt. Hij had dit moment nodig om te beseffen wat voor een voetballer hij wel is. Wat een doelpunt scoort hij! Mijn team in het geheel had dit ook nodig. Je voelt het vertrouwen zo omhoog gaan met zulke efficiënte doelpunten. Ik feliciteer heel mijn groep voor hun mentaliteit wederom. De supporters mogen fier zijn op hun. Winst, voor de 14de keer de 0 op het bord en twee wonderlijke doelpunten. Komt daarbij dat de concurrentie punten laat liggen. Fijne zondag!”

Deel dit artikel
Team M Pnt
1 Patro Eisden 37 83
2 R.F.C. Liège 37 83
3 Francs Borains 37 74
4 RAAL La Louvière 37 70
5 Jong KAA Gent 37 64
6 Olympic Charleroi 37 60