Patro Eisden Parallax
Op naar Visé!
info 19 mrt. 2022 19:11
Op naar Visé! photo

Morgenmiddag trekken we naar URSL Visé! De ploeg uit Wezet staat momenteel op de zesde plaats in het klassement. Onze coach blikt vooruit: 

“Mijn spelers weten wat hun te wachten staat. We moeten in deze fase van de competitie niet verder kijken dan de volgende wedstrijd. Met het vertrouwen dat mijn groep afgedwongen heeft met hard werken stappen we morgen de bus op. Visé zal een harde noot worden om te kraken. Zoals steeds moeten wij de basis respecteren om onze kansen op puntengewin te verhogen.”

“Ik heb mij laten vertellen dat Patro nog nooit gaan winnen is op Visé. Aan ons om te proberen er een eerste keer van te maken. Samen zoals steeds met onze supporters! Forza Patro!”

Onze coach kan op iedereen rekenen, behalve Wouter Corstjens, Freddy Mombongo (beiden geblesseerd) en Raoul Kenne (geschorst). De selectie: 

Belin, Anthonissen, Hamm, Mustoe, Dijkhuizen, Arénate, Napoleone, Bounou, Boonen, Renson, Vandergeeten, Terwingen, Brouwers, Sula, Gueroui, Naudts Massengo, Kokkinis, Bamona en Baysal.

Deel dit artikel
Team M Pnt
1 Patro Eisden 21 48
2 R.F.C. Liège 20 43
3 RAAL La Louvière 20 42
4 Olympic Charleroi 20 40
5 Jong KAA Gent 20 38
6 K.S.K. Heist 20 36