Patro Eisden Parallax
De Coach Kaart Na: proficiat aan mijn spelers!
info 13 mrt. 2022 11:23
De Coach Kaart Na: proficiat aan mijn spelers! photo

Patro won gisteren verdiend met 1-0 tegen Mandel United en staat voorlopig 2de in het klassement. We kaarten na met de coach !

“Eerst en vooral wil ik mijn spelers feliciteren. Feliciteren met het feit dat ze gisteren zeer matuur zijn gebleven. In deze fase van de competitie is het belangrijk om dit soort wedstrijden te winnen. We leren ook gisteren weer van de resultaten van de concurrenten dat dat allesbehalve evident is. Men gaat rekenen en dat kan voor nervositeit zorgen.”

“Mijn groep heeft gisteren aangetoond daarmee om te kunnen. In onze reeks bestaan geen makkelijke opdrachten. We hadden gisteren wel de mogelijkheden op de 2-0 moeten nemen. Die momenten waren er. Met het oog op een plaats in de top 4 was dit een belangrijke overwinning. Als club Patro Eisden moeten we vooral de voetjes op de grond houden. De resultaten doen mensen dromen en dat mag. Toch moet men steeds blijven beseffen uit welke positie en omstandigheden wij nog maar net komen. Realistisch en bescheiden blijven is de boodschap.”

"Door de komst van de nieuwe eigenaars kunnen we stabiel de club verder uitbouwen. Mijn spelers helpen de club daar geweldig in, ze verdienen heel veel respect daarvoor. Forza Patro!”

Forza Patro ?⚪️

#forzapatro
#vechtenenwinnen 
#patroeisden

Deel dit artikel
Team M Pnt
1 Patro Eisden 37 83
2 R.F.C. Liège 37 83
3 Francs Borains 37 74
4 RAAL La Louvière 37 70
5 Jong KAA Gent 37 64
6 Olympic Charleroi 37 60