Patro Eisden Parallax
Voorbeschouwing Patro Eisden - Mandel United
info 11 mrt. 2022 15:41
Voorbeschouwing Patro Eisden - Mandel United photo

Morgenavond nemen we het in eigen huis op tegen Mandel United. Mandel kent een voorlopig teleurstellend seizoen, maar dat betekent niet dat het een makkelijke klus wordt tegen de West-Vlamingen. Onze coach blikt vooruit: 

"Zoals elke wedstrijd in deze reeks zal het geen makkelijke wedstrijd worden. Die bestaan helaas niet meer. We komen in de eindfase van de reguliere competitie. Met een overwinning kunnen we dit weekend een gouden zaak doen en afstand nemen van de concurrentie. Het is voor mijn groep fantastisch dat ze hunzelf in deze positie hebben gevoetbald. Ze verdienen alle steun voor hun mentaliteit die ze tonen."

"Mandel United heeft een dozijn nieuwe spelers gekocht in januari. Van de ploeg van de heenwedstrijd blijft er zeer weinig over. We zullen maximaal moeten zijn voor puntengewin. In deze fase van de competitie is het voor geen enkele ploeg evident om te winnen. Kijk maar naar Luik. We moeten onszelf belonen. Daar gaan we alles aan doen. Samen met onze geweldige supporters."

Onze coach kan morgenavond opnieuw rekenen op Mehdi Bounou en Yassin Gueroui (terug uit schorsing). Freddy Mombongo is nog even out. 

Belin, Anthonissen, Hamm, Mustoe, Corstjens, Dijkhuizen, Arénate, Napoleone, Bounou Boonen, Renson, Vandergeeten, Terwingen, Kenne, Brouwers, Sula, Gueroui Massengo, Kokkinis, Bamona en Baysal.

 

Deel dit artikel
Team M Pnt
1 Patro Eisden 21 48
2 R.F.C. Liège 20 43
3 RAAL La Louvière 20 42
4 Olympic Charleroi 20 40
5 Jong KAA Gent 20 38
6 K.S.K. Heist 20 36