Patro Eisden Parallax
De Coach Kaart Na: mijn spelers verdienden meer!
info 6 mrt. 2022 11:24
De Coach Kaart Na: mijn spelers verdienden meer! photo

"We trokken met de schorsingen van Yassin en Mehdi gehavend naar daar. Als daar dan ook Wouter na tien minuten uitvalt, plus een rode kaart voor Alex na 28 minuten… dan zijn dat net te veel zaken om overeind te kunnen blijven. Tot aan de rode kaart waren wij de betere ploeg en deden we Dender pijn. We kregen een paar kansen die we moesten afmaken. Arenate was de beste man op het veld. Ik heb echt met hem te doen. Ik vind zijn rode kaart onterecht. Hij strekt zijn been richting een hoge bal en raakt daarmee een verdediger. Hij keek niet eens naar de speler, dus de intensie van Alex was duidelijk."

"Daarna hebben we ons naar de rust gevochten. Ik ben echt heel fier op de groep over hoe ze dat deden. Zaak was om in de tweede helft samen te blijven en te pompen. Dat hebben we ook gedaan, maar individuele fouten hebben ons genekt. Dit zijn van die matchen waarmee je niet kwaad kan zijn op je spelers, maar pijn in hun plaats hebt omdat ze meer verdienen. Maar dat is voetbal."

"Mijn groep weet dat ze met hun prestaties ervoor gezorgd hebben dat ze nog acht finales kunnen spelen om de playoffs te bereiken. Dat zou een fantastische beloning zijn. 
Zaterdag tegen Mandel is de eerste van die 8 en daar moeten we alles aan doen om 3 punten bij te schrijven."

Deel dit artikel
Team M Pnt
1 Patro Eisden 21 48
2 R.F.C. Liège 20 43
3 RAAL La Louvière 20 42
4 Olympic Charleroi 20 40
5 Jong KAA Gent 20 38
6 K.S.K. Heist 20 36