Patro Eisden Parallax
Voorbeschouwing Dender - Patro Eisden
info 4 mrt. 2022 18:19
Voorbeschouwing Dender - Patro Eisden photo

Morgenavond spelen we onze tweede uitwedstrijd op rij, dit keer op het veld van profclub Dender FC. Een stevige tegenstander, maar met een goede mentaliteit die we steeds opnieuw tonen gaan we voor een resultaat! Onze coach blikt vooruit: 

"Voor de tweede keer op rij treffen we buitenshuis een topploeg van de reeks. Dender is de ploeg die het meeste ambitie toonde vooraf het seizoen. Het is voor mij ook een stevige titelkandidaat. Dat wij net nu Yassin en Mehdi moeten missen is uiteraard niet ideaal. We zitten in een zwaar programma momenteel met vier uitwedstrijden in vijf wedstrijden. Zaak is om zoveel mogelijk resultaten te halen en proberen na dit vijfluik in de top 4 te staan."

"Morgen zal een zeer zware dobber worden. Maar we gaan zoals steeds er tegenaan. We roepen onze supporters op om “eendrachtig” ons mee te helpen aan een resultaat. We zullen hen nodig hebben. Forza Patro!"

Onze coach kan morgenavond opnieuw rekenen op Henk Dijkhuizen (terug uit schorsing) en Senne Vandergeeten (opnieuw fit). Arne Naudts en Freddy Mombongo zijn nog even out. Yassin Gueroui en Mehdi Bounou kregen een gele kaart op Thes en zijn daardoor geschorst voor dit weekend.

Belin, Anthonissen, Hamm, Mustoe, Corstjens, Dijkhuizen, Arénate, Napoleone, Boonen, Renson, Vandergeeten, Terwingen, Kenne, Brouwers, Sula, Massengo, Kokkinis, Bamona en Baysal.

Deel dit artikel
Team M Pnt
1 Patro Eisden 37 83
2 R.F.C. Liège 37 83
3 Francs Borains 37 74
4 RAAL La Louvière 37 70
5 Jong KAA Gent 37 64
6 Olympic Charleroi 37 60