Patro Eisden Parallax
De Coach Kaart Na: onbegrijpelijk en onverdiend dat we deze wedstrijd verliezen
info 13 feb. 2022 10:27
De Coach Kaart Na: onbegrijpelijk en onverdiend dat we deze wedstrijd verliezen photo

Patro verloor gisterenavond de topper op het veld van Dessel met 1-0. We kaarten na met de coach: 

Onbegrijpelijk dat we deze wedstrijd hebben verloren. Onverdiend ook. Mijn spelers hadden recht op veel meer. Er stond maar één ploeg op het veld. Je kan ook niet zeggen dat Dessel goed stond, want daarvoor hebben we te veel echte doelkansen gehad.

Zowel in de eerste als in de tweede helft moet je twee keer scoren. Er zijn zo van die dagen in het voetbal dat de bal er maar niet in wil. Maar de manier waarop we ons getoond hebben bij de leider in het klassement stemt mij tevreden, en net dat maakt de nederlaag zo zuur. We hebben getoond dat we beter waren. Dit neemt niet weg dat ik liever het omgekeerde moest beweren en de drie punten mee naar huis had genomen.

Hier kunnen we wel mee verder. Mijn ploeg heeft stappen gezet op voetbaltechnisch vlak en het creëren van doelkansen. De juiste keuzes maken in de laatste lijn is een volgende stap die we moeten nemen. Ons kwalificeren voor de top 4 en play-offs moet nu ons nieuw doel zijn. Een laatste woord voor onze supporters is ook op zijn plaats… die waren op hetzelfde niveau als mijn team en hebben ons veel energie gegeven gisteren. Ik wil ze daarvoor danken.

De fotoreeks van de wedstrijd staat hier online onder de rubriek media en op de Facebook-pagina van Patro Eisden

Forza Patro

#forzapatro
#vechtenenwinnen
#patroeisden

Deel dit artikel
Team M Pnt
1 Patro Eisden 37 83
2 R.F.C. Liège 37 83
3 Francs Borains 37 74
4 RAAL La Louvière 37 70
5 Jong KAA Gent 37 64
6 Olympic Charleroi 37 60