Patro Eisden Parallax
Nieuwjaarsbrief van onze coach!
info 2 jan. 2022 11:05
Nieuwjaarsbrief van onze coach! photo

2021 was een topjaar voor Patro. 2022 is begonnen! De coach blikt terug en vooruit. 

2021 was een historisch jaar voor Patro. De situatie van de club op extra-sportief vlak was penibel. Daarnaast hadden we de sportieve resultaten die het omgekeerde waren. De combinatie vinden om beide zaken recht te trekken en recht te houden was een zware taak. Ook al gaat het snel terug over tot de orde van de dag.

Iedereen binnen Patro moet beseffen wat er gerealiseerd is. 2021 is door volharding en door te vechten een jaar geworden waarin Patro gewonnen heeft! Een gouden jaar in de clubgeschiedenis. De waarde van Wouter en Rik in dit verhaal, wil ik nogmaals benadrukken. Ik zie weinig tot geen spelers doen hetgeen Wouter gedaan heeft. 

De sportieve resultaten, de goedkeuring van het jeugdcomplex en de redding van de club met de overname door The Common Group. Een grand cru-jaar!
De club is in zeer goede handen met The Common Group. Stabilisering en professionalisering van Patro zijn de eerste stappen die worden gezet. Elk lid van Patro zal dagelijks vol overgave voor de club moeten werken. Dat is een evidentie willen we samen de doelen van de club bereiken. Alles begint bij de basis. Het is aan ons om die te respecteren. Samen met onze supporters zullen we er alles aan doen om successen te boeken in 2022!  

Forza Patro!

#forzapatro
#vechtenenwinnen
#patroeisden

Deel dit artikel
Team M Pnt
1 Patro Eisden 29 68
2 R.F.C. Liège 29 63
3 Francs Borains 29 55
4 RAAL La Louvière 29 51
5 K.S.K. Heist 29 51
6 Olympic Charleroi 28 50